reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

Kropeczka, wszystko pyszne i w ogóle, ale ja chcę schudnąć. A jak mi przychodzi z takimi pysznościami i patrzy na mnie swoimi wielkimi zielono niebieskimi oczami to aż żaal odmówić. : < W ogóle mamy taki sam kolor oczu. :-D

reklama
Eh..z seksu nici..M sie obrazil,ze wole you can dance od niego :sorry: :-D aj tam ,jutro go udobrucham,albo jeszcze dzisiaj i niepotrzebna mi do tego sexi bielizna ;-)
A co do chrapania .............:crazy: my spalismy osobno wlasnie przez to ,bo po urodzeniu Mai mi sie sluch wyostrzyl i slysze wszystko...najmniejszy szmer,wiec co dopiero chrapanie! a przed ciaza jakos mi nie przeszkadzalo:sorry: no ale od jakichs dwoch miesiecy spimy spowrotem razem bo mamy nowe lozko-wodne to M stwierdzil,ze z niego nie zrezygnuje no a ja tak samo :-D wiec nic mi nie pozostalo jak tylko jakos to przebolec i przywyknac do mezastego chrapania od nowa...:cool:

Mateuszkowa a zebys wiedziala,ze kasza mi jakos dziwnie smierdziala :eek:

Ehś, ja jutro robię romantyczną kolacje. ^^ Ciekawe czy ze śniadaniem do łóżka. : D Ze śniadaniem to na pewno, heh. ^^ Idę spać bo jestem zmęczona megaaa dziś. Odkąd pracuje to mi szybciej chce się spać. xD Dobranoc. ;*

witam,
Alusia ja tam jem jabłko wieczorem jak mnie ssie i nie jestem głodna po nim:tak:

Toxi ja ci napiszę tyle, że mój T. zawsze mówi, że chłop ma charakter zdobywcy i im dłużej kobieta się opiera tym bardziej go pociąga:tak:
Czasem warto pozwodzić faceta kilka m-cy żeby mu się nie odwidziało i żeby nabrać wartości w jego oczach;-) no ale to tylko me zdanie:-p

Jolitk@ te chłopy to faktycznie dziwne obrażają się jak dzieci, mój wczoraj też zniesmaczony bo wieczorem jak włączył film to mi sie urywał i zawiedziony, że ja spać idę a sexu nie będzie. Dziś mu wygarnęłam z rana, że cholera o 5 rano wstałam gdy on jeszcze sobie spał, w nocy mały nie spał i jęczał a on oczekuje ode mnie że będę chętna jak tylko dzieci położą się spać - otóż nie:-D Kazałam mu z tydzień z małym pospać i potem wywody mi robić;-)

A ja na wadze 0,5 kg mniej no czekam do całego kg bo u mnie lubi skakać ale może teraz gdy z Alusią wskoczyłyśmy na właściwy tor uda się jeszcze troszku zrzucić:tak:

Dzień dobry :))
Kropeczka niestety zjadłam te jabłko wczoraj ale dałam rade bo potem wypiłam dużo wody i nie podjadałam :)
A najbardziej się ciesze że w nocy nic nie podjadałam ;)) ;))

Jolt@ masz to samo co ja. Też budze się na każdy najmniejszy szmer a potem chodzę ciągle niewyspana bo nie moge się wyspać jakoś ;/ a moj mąż sspi jak zabity i ma to wszystko gdzieś ;/ ostatnio zaczęłam brać tabletki na spanie bo naprawdę już był problem ale teraz znowu odstawiłam i jakoś daje rade. Nie chce się uzależnić.

Toxicstar super żę ten Twoj Bułgar Cię tak rozpieszcza ale nie miej mi tego za złe i nie chce Ci odbierać radośći :) ale ja tam nie wierze że facet może być zawsze taki idealny. Teraz owszem bo chce Ci się przypodobać ale pewnie wiecznie to nie potrwa. Ale ciesz się chwilą :* i nie złość się na mnie ;*

Gaja witaj :* no ja też po jablku lepiej się czułam ;)) A co do właściwego toru to już dzisiaj drugi dzień i dzisiaj inaczej się wstawało. Nie jestem taka głodna ;)) i nawet czuje się lepiej bo wiem że wczoraj dałam rade :)

Witajcie dziewuszki :-)
Piszę teraz, bo po pracy zaraz idziemy na egzamin :szok: Kurcze ja już mam stresa :baffled:

Jolit@ ja takiej seksownej bielizny to nawet nie mam :zawstydzona/y: tzn, jakąś tam odświętną mam, ale taką całkiem sexi to nie. No ale mój to i raczej dąży do tego bym nie miała na sobie nic :-p

Nie wiem co wy chcecie od kaszy gryczanej :eek: ja uwielbiam, a jeszcze z sosikiem :tak: pyycha.
Ale Was rozumiem, bo u mnie tylko ja jem. Dla reszty rodziny robię ziemniaki, a dla mnie kasza albo gryczana, albo jęczmienna, bo też lubię. Tak samo ryż brązowy jem tylko ja, a oni zwykły.

Gaja ja nie gole na łyso, bo mnie bierze jak potem te włoski odrastają, tylko chodze i się drapię :eek: No a jak to wyglada ciągle drapać się po piczce :confused:

Mateuszkowa jak chcesz mu dać mięsko to najlepiej ugotuj pierś z indyka (podobno lepsza niż z kuraka) i dodaj do zupki. Ja gotowałam sama, słoiczki tylko od święta. To właśnie jak gotowałam zupke to na kawałku piersi.

Toxi czyli wieczorem wióry polecą :-D
Korzystaj z życia i daj się rozpieszczać, jednak ostrożności nigdy nie za wiele ;-)
No i ziarnko niepewności też wskazane

Kropeczka ja mam inny balsam, nawet ładnie pachnie, tylko grzeje strasznie, czasem aż za mocno
o takie Eveline, Slim Extreme 3D, Termoaktywne serum modelujące talię, brzuch i pośladki - kosmetyki i ich recenzje w KWC - Kosmetyk Wszech Czasów (KWC)

Alusia ja jadłam jabłko na drugie śniadanie allbo na podwieczorek i było ok.
A grejfruty lubisz?

Edysiek będziemy trzymać kciuki za Angele a jak ona się dzisiaj czuje już lepiej? Zdrówka dla niej jeszcze raz ;))
Ten krem co pokazałaś to ja też miałam ale musiałam go oddać bo mnie uczulił albo raczej oparzył. Posmarowałam się nim 2 razy i miałam brzuch czerwony, do tego porobiły mi się straszne bąble więc z tej firmy chyba po prostu mi nie pasują ;/
A grejpfruty jedynie z cukrem a to się mija z cele więc powiedzmy że nie lubie ;) ;P
No właśnie a jakie owoce mogę bezpiecznie jeść? Bo wiem że banany są wysokokaloryczne a np winogrono ?
No i teraz kasze moge jeść ale z czym np? :)
Przepraszam żę Was tak męczę ;*

Alusia jeden banan ma jakieś 120 kcal, więc wcale nie tak dużo
Tyle samo co 3 kostki czekolady. Ja uważam, że owoce możesz jeść np. na podwieczorek, jako jeden z posiłków.

A kaszę jadłam normalnie do obiadu z jakimś mięskiem np. grillowanym, bez żadnego sosu.

Zaraz zadzwonie do domu i dowim się jak córcia, ale wczoraj wieczorem już było ok.

a tutaj my z młodymi :)

Załączniki

• IMG_0391.jpg
    IMG_0391.jpg
    29,4 KB · Wyświetleń: 38
reklama
Edysiek ty szczapo;-) ślicznie wyglądałaś razem z Angelą:tak:
A co to za egzamin bo czytałam a niedoczytałam chyba:dry:

Alusia może to tylko ten balsam cie uczulił bo jakis składnik rozgrzewający w sobie ma, bo eveline ma całą serię różnych balsamów wyszczuplających:tak: ale może warto wpisać w wyszukiwarkę opinie o balsamach wyszczuplających i pewnie cuś będzie

Do góry