reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

reklama
właśnie steperek zaliczyłam a teraz ściskam agrafkę a potem na 2 godz na spacerek:-p

A ja zakładam wątek z wymiarami naszymi i będziemy co m-c aktualizować co wy na to?

Dzień Dobryy ! : D

Alusia, pączki i kawe miałam dziś. : ) Rano to katastrofy nie ma z tymi pączkami. ^^

Mateuszkowa, no zabawa w pszczółki była.. : D

Piękny dzień dziś nastał! I kwiatki dostałam ładne na dzień dobry, i chyba z 10 smsów od niego. Mogłabym tak cały czas.. :-D Ale nic co dobre nie trwa wiecznie, cieszę się chwilą.. : D o 12 zaczynam pracę, 3 klientki mam, potem muszę zrobić ciasto imbirowe z rabarbarem i tort i curry już jutro rano zrobię żeby było świeże. Moja ciocia ma urodziny w sobote, nie będzie dietyyy.. :-D Poza tym Bułgar chce ze mną iść. A ja nie wiem no... Dopiero co z P. chodziłam wszędzie, chociaż nie wszędzie. Ale czasem gdzieś szedł ze mną, a teraz jakoś mi tak dziwnie.

wstawiłam moje fałdy ;>

edit: Toxi ja bym go nie wzieła, to stanowczo za krótko i za szybko :p wg mnie oczywiście..

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Mateuszkowa przyslij mi troche slonca!!:-( u mnie zimno,w kurtkach chodzimy :angry: Maja znowu zakatarzona i kaszel ma ...eh,przedszkole sie zaczelo,tak to ona mi nigdy nie chorowala a jak poszla do przedszkola tak juz drugi raz ma katar.

Toxi moze lepiej zeby nie szedl z Toba :confused: Cos te tempo za szybkie u Was,juz Twoja rodzine chce poznawac?;-) to zaniedlugo bedzie slub planowal:-D a czemu Ty zadnej fotki nie wrzucisz na zamknietym?? Jak wszystkie to wszystkie :tak:

Gaja ide looknac na ten nowy watek ...

Alusia​ kup sobie ten chrom,zmniejszy Ci laknienie.

Jolita, też tak pomyślałam, że za szybko wszystko. Na razie pozostaniemy przy śniadaniach, kolacjach, i ogólnie takich tam.. : D Jakoś tak nie miałam czasu, żeby wstawić. Dziś wstawie. : D

ja na obiad dwa jajka na miękko i dwie szklanki maslanki :-))

jestem zapełniona hahaha :-)

Jolit@ a proszę bvardzo masz <słoneczko> jest ciepło jak w lecie, niebieskie niebo i wolno przesuwające się po nim pierzaste, białe obłoczki, trawa cudownie zielona, pączki i kwiaty na drzewach, zielone żywopłoty i kwiaty, które zakwitły, trawniki usiane cudownie żółtymi mleczami, forsycje w pełni okazałe a gdzieniegdzie tulipany rozchyliły swe kielichy śmiejąc się w góre :-) ptaki bosko śpiewają, sikorki, wróble, kosy, szpaki.... gołąbki gruchają, a w tle słychać radosne okrzyki dzieci bawiących się na placach zabaw, huśtających się i kręcacych w koło na karuzelach.. :-)

zapraszam :p

kurka obudziłam sobie dziecko po 2 min. po tym jak zasnął:wściekła/y: a ten wyspany:angry:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Mateuszkowa ty to tylko jajca hehe, ale ja też mam to co wczoraj bo ryżu mi sie ostało:tak: właśnie wszamałam ze smakiem i za godzinkę brzuszki zrobię jak się ubije:tak:

Jolit@ u nas też pięknie i prawie 20 stopni:-D

reklama
Mateuszkowa jaka poezja!!:-D Mow do mnie jeszcze ;-) ...kurcze,ale tak powaznie to lepiej nie mow!!:angry: kiedy ja zobacze wreszcie slonce?? w marcu bylo u mnie pare cieplych dni a kwiecien tutaj taki typowy bo przeplata,troche zimy troche............wczesnej wiosny, bo lata to zadnego w tym kwietniu nie bylo.

A moja sie rozchorowala tak nagle :baffled: rano byl katar i troszke kaszlu ale i tak zawiozlam ja do przedszkola...odebralam ja z przedszkola to pojechalysmy na male zakupy i jak wracalym to przysnela mi w aucie i tak pospala w nim godzine...obudzila sie z wyjcem i problemem wielkim,zupy nie zjadla ...kaszle jak nie wiem co i nos caly zawalony do tego goraczka-pieknie :/

Do góry