reklama
M
Mateuszkowa
Gość
zrobiłam weidera łojesu 

Butterfly a jak odchudzanie ?
Edysiek brat młody - 23 będzie kończyć we wrześniu, ale zawsze był szczupakiem a wcale zdrowo nie je - np. kfc 7 razy w tyg i to dużo :/ no cóż, może gruby nie będzie ale wrzodów się dorobi albo już ma ale do niego mówić to tak jak grochem o ściane
Mili witaj, ćwiczysz coś? stosujesz jakąś dietę ?

Butterfly a jak odchudzanie ?
Edysiek brat młody - 23 będzie kończyć we wrześniu, ale zawsze był szczupakiem a wcale zdrowo nie je - np. kfc 7 razy w tyg i to dużo :/ no cóż, może gruby nie będzie ale wrzodów się dorobi albo już ma ale do niego mówić to tak jak grochem o ściane

Mili witaj, ćwiczysz coś? stosujesz jakąś dietę ?
Edyta ale moja do tego to jeszcze mala histeryczka
a ze mama druga histeryczka to .................
jestem nerwowa jak Ala,ale Ala ma wytlumaczenie bo ma dwoch ryczacych 
Bylam jednak na solarium ,wrocilam przed 20 ,myslalam ze tatus laskawie polozy coreczke ale gdzie tam...pojechal jeszcze cos tam dla kogos kupic a mi zostawil przemeczona histeryczke ,problem byl mega bo po pierwsze chciala bajki na you tube ogladac (tatus jej puscil) a jak juz udalo mi sie ja z ta histeria zaniesc do lazienki to nie chciala sie rozebrac ani myc i ryk bo gdzie tata!!! Boze jak ja nie lubie takich jej akcji :-( wykanczaja mnie psychicznie.
Oki ja jestem spakowana ,pije piwko co szybciej zasne ;-) przed kazda taka prodroza stresuje sie na maksa i zawsze spac nie moge a pozniej musze jechac taka niewyspana.
Alus,nie raczej nie odezwe sie z PL...jade tez i od kompa odpoczac chyba
Mili witaj :-) i zapraszamy
To tyle...to do 'poczytania' za tydzien
;-) mam nadzieje,ze przyjmiecie mnie wtedy spowrotem
:* papa,caluskow 102 

Bylam jednak na solarium ,wrocilam przed 20 ,myslalam ze tatus laskawie polozy coreczke ale gdzie tam...pojechal jeszcze cos tam dla kogos kupic a mi zostawil przemeczona histeryczke ,problem byl mega bo po pierwsze chciala bajki na you tube ogladac (tatus jej puscil) a jak juz udalo mi sie ja z ta histeria zaniesc do lazienki to nie chciala sie rozebrac ani myc i ryk bo gdzie tata!!! Boze jak ja nie lubie takich jej akcji :-( wykanczaja mnie psychicznie.
Oki ja jestem spakowana ,pije piwko co szybciej zasne ;-) przed kazda taka prodroza stresuje sie na maksa i zawsze spac nie moge a pozniej musze jechac taka niewyspana.
Alus,nie raczej nie odezwe sie z PL...jade tez i od kompa odpoczac chyba

Mili witaj :-) i zapraszamy
To tyle...to do 'poczytania' za tydzien

butterfly21
hope & love
:-) dieta jak dieta... trochę grzeszę bo tu nie mam jak jej przestrzegać i jem to co inni, albo głoduję bo tu nie ma czasu na śniadanie,obiad itp
Jestem kobietki. Ze spacerku po obiadku nic nie wyszło bo lunęło i burza się przypałętała. Byliśmy po ten materacyk dla młodego do łóżeczka a potem podreptaliśmy troszkę koło domku
Idę Was poczytać, widzę,że mam pięć stronic do nadrobienia.
...
Gaja nie dziwię się,że padnięta wstajesz ja o tej porze też nietomna bym była
Mnie komarzyska też dziś pogryzły w brzuch:/ Ten rajd jest skuteczny?? Wczoraj M chciał kupić ale stwierdziłam po co, bo przecież u nas nie ma komarów, no to mi pokazały w nocy że się czają 
Za rok to i ja się piszę na wspólne spotkanko, może uda mi się schudnąć do tego czasu
Editek 10tys
dużo! Co wy za firmę macie???
Sałaty nie zrobiłam. Dziś byłam na ryneczku ale zapomniałam kupić:/
Uwielbiam cukinię, daj kawałek :-)
Surówkę z kapusty robię tak,że trę ją na grubych oczkach do tego dodaję marchewkę, cebulkę i kalarepę solę pieprzę i dodaję ciut majonezu.
Kropka i jak długo przetrzymasz B poza domem????
Zamówiłam sobie nowy pas bo ten jest już stary i zleżały i się rozpada. Noszę go noszę, a jak po sprzątaniu spod niego pot spływa
Ty to kobito widzę spać nie możesz ..4:50

U małego to może ta trzydniówka, patrz czy go nie wysypie czasem.
Mateuszkowa laska z Ciebie więc kilka maciupeńkich batoników Ci nie zaszkodzi
Alusia może @ nadchodzi dlatego tak Cię wszystko drażni ??
Wyprosili Cię z imprezy??? <szok>
Jolit szerokiej drogi i udanego urlopu Ci życzę
Czekamy tu na Ciebie
Butterfly a będziesz robiła powtórkę grupy krwi??
Edysiek dobry pomysł z tym przegryzaniem kapusty. A mocno Cię ograła córa w ten Monopol??
Mili witaj. Nowa tutaj jak ja??
Ufffffffffffffffffffff poczytałam a teraz zmykam prasować :/
Idę Was poczytać, widzę,że mam pięć stronic do nadrobienia.
...
Gaja nie dziwię się,że padnięta wstajesz ja o tej porze też nietomna bym była

Za rok to i ja się piszę na wspólne spotkanko, może uda mi się schudnąć do tego czasu

Editek 10tys

Sałaty nie zrobiłam. Dziś byłam na ryneczku ale zapomniałam kupić:/
Uwielbiam cukinię, daj kawałek :-)
Surówkę z kapusty robię tak,że trę ją na grubych oczkach do tego dodaję marchewkę, cebulkę i kalarepę solę pieprzę i dodaję ciut majonezu.
Kropka i jak długo przetrzymasz B poza domem????
Zamówiłam sobie nowy pas bo ten jest już stary i zleżały i się rozpada. Noszę go noszę, a jak po sprzątaniu spod niego pot spływa

Ty to kobito widzę spać nie możesz ..4:50

U małego to może ta trzydniówka, patrz czy go nie wysypie czasem.
Mateuszkowa laska z Ciebie więc kilka maciupeńkich batoników Ci nie zaszkodzi
Alusia może @ nadchodzi dlatego tak Cię wszystko drażni ??
Wyprosili Cię z imprezy??? <szok>
Jolit szerokiej drogi i udanego urlopu Ci życzę

Butterfly a będziesz robiła powtórkę grupy krwi??
Edysiek dobry pomysł z tym przegryzaniem kapusty. A mocno Cię ograła córa w ten Monopol??

Mili witaj. Nowa tutaj jak ja??
Ufffffffffffffffffffff poczytałam a teraz zmykam prasować :/
Editek tak farba jest w piance 
Iza jasnej czeko nie ma ale bodajże z Loreala mają mleczną czekoladę i opalizujący brąz wychodzą jaśniejsze
jolek raid do kontaktu jest super, stosuję go 6 lat już i zawsze jak na noc włączę nie ma tych komarzyc
milli patrzę na twój suwak i wagę masz ok te 49 kg to już chyba niedowaga była? Jeśli dążysz do 54 kg tylko to ok nie wariuj za bardzo ;-)
A tak poza tym wczoraj wywlokłam me dzieci na długi spacer, potem na podwórku byli chyba z 2 godziny i po 20 zlądowaliśmy do domu także nie zajrzałam bo T. od razu na komp siadł
Aaaa i dietowo było idealnie, ech wiem że gdybym odstawiła słodkie to waga poszłaby szybko w dół ale niestety nie potrafię, uwielbiam słodycze
Tak chyba zresztą jak Dorota hehe
I mam nową agrafkę i już zdążyłam nią poćwiczyć zaraz abs i steper i śniadanko;-)
Wiecie dziś w nocy spac nie mogłam obudziłam się i normalnie płakałam bo przyśniło mi się, że mój T. zmachał jakiejś dziewczynie dziecko - no koszmar, to było takie realne, że ze łzami w oczach sie obudziłam, matko co ja się nadarłam w tym śnie, nawyzywałam. Nieeeee już wiem że chyba bym go zatłukła
Iza jasnej czeko nie ma ale bodajże z Loreala mają mleczną czekoladę i opalizujący brąz wychodzą jaśniejsze

jolek raid do kontaktu jest super, stosuję go 6 lat już i zawsze jak na noc włączę nie ma tych komarzyc

milli patrzę na twój suwak i wagę masz ok te 49 kg to już chyba niedowaga była? Jeśli dążysz do 54 kg tylko to ok nie wariuj za bardzo ;-)
A tak poza tym wczoraj wywlokłam me dzieci na długi spacer, potem na podwórku byli chyba z 2 godziny i po 20 zlądowaliśmy do domu także nie zajrzałam bo T. od razu na komp siadł

I mam nową agrafkę i już zdążyłam nią poćwiczyć zaraz abs i steper i śniadanko;-)
Wiecie dziś w nocy spac nie mogłam obudziłam się i normalnie płakałam bo przyśniło mi się, że mój T. zmachał jakiejś dziewczynie dziecko - no koszmar, to było takie realne, że ze łzami w oczach sie obudziłam, matko co ja się nadarłam w tym śnie, nawyzywałam. Nieeeee już wiem że chyba bym go zatłukła
Ostatnia edycja:
A
Alusia8989
Gość
Hej Laski :*
Jolitk@ uważajcie na siebie :* i wracaj do nas no ale odpoczywaj odpoczywaj i korzystaj z cudnej pogody
.
Jolek jestem akurat po @ a drażni mnie tak wszystko bo jestem ostatnio przemęczona
no ale byle do 20 sierpnia ...
Gaja no sny masz straszne
ale napewno to się nie zdąży :* a co do słodyczy to mam ten sam problem ... moge nie jeść nic ale słodycze to masakra :-):-)
Jolitk@ uważajcie na siebie :* i wracaj do nas no ale odpoczywaj odpoczywaj i korzystaj z cudnej pogody

Jolek jestem akurat po @ a drażni mnie tak wszystko bo jestem ostatnio przemęczona

Gaja no sny masz straszne

Ala nigdy nie mów nigdy, nie wiem co mu strzeli do łba za kilka lat. Niby nie jest do tego zdolny, okazuje mi miłość, oddanie itp ale wiecie nie raz nie dwa tak było, patrzy się na małżeństwo że idealne po czym za 2 lata zostawia żonę z dziećmi bo młoda dupcia mu świat do góry nogami wywróciła
Kobiety sa straszne, bo nie oszukujmy się to zazwyczaj one zwodzą faceta, chyba rzadziej jest że sam szuka okazji do zdrady. A jeszcze jak wie, że się jej opiera bo ma żonę i dzieci to tym bardziej walczy, flirtuje, stara się go zdobyći rozbić rodzinę - takie moje dewagacje
Zresztą oglądając Spartakusa byście zobaczyły, że większość mordów była spowodowana wpływem kobiet na mężczyzn, oni zaślepieni pipką robili wszystko jak marionetki. Sorki że tak piszę ale tak mnie naszło nie w temacie.
Oby ak najmniej tych snów było, nienawidze takich o zdradzie

Oby ak najmniej tych snów było, nienawidze takich o zdradzie

reklama
M
Mateuszkowa
Gość
witam
śniadanko dokańczam właśnie, kawunia mniam
za oknem buro, szaro...hmm.. przynajmniej nie ma tej duchoty
Gaja jakie sny! hehe też coś kiedyś mi się takiego sniło, ale raczej , że przed kimś uciekaliśmy i że ktoś nas chciał zabić i mojego P i było to mega realistyczne

Ala witaj :* znam rozwiązanie naszego problemu słodyczowego, jakby były tak droższe to i bysmy mniej jadły! 10 zł za mała tabliczkę czeko ( i to byle jakiej ) i wiesz, że nie kupisz jej za często
edit: Gaja do tanga trzeba dwojga.. pamiętaj.. a fakt często własnie zdrady po 40stce u panów..kryzys czy coś, moja znajoma dowiedziala się, że jej ojciec zdradził jej matkę już długo po fakcie bo "nowe siostry " miały już po 10 lat...eh

śniadanko dokańczam właśnie, kawunia mniam
Gaja jakie sny! hehe też coś kiedyś mi się takiego sniło, ale raczej , że przed kimś uciekaliśmy i że ktoś nas chciał zabić i mojego P i było to mega realistyczne

Ala witaj :* znam rozwiązanie naszego problemu słodyczowego, jakby były tak droższe to i bysmy mniej jadły! 10 zł za mała tabliczkę czeko ( i to byle jakiej ) i wiesz, że nie kupisz jej za często
edit: Gaja do tanga trzeba dwojga.. pamiętaj.. a fakt często własnie zdrady po 40stce u panów..kryzys czy coś, moja znajoma dowiedziala się, że jej ojciec zdradził jej matkę już długo po fakcie bo "nowe siostry " miały już po 10 lat...eh
Podziel się: