reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

Alusia no ale bez przesady ... siedzą tam same idiotki które oprócz siedzenia nie robią nic ... dzwoni z ofertą stażu o super super a to kolejna ściema ale już w dokumentach ci pisze ile to ofert dla mnie mieli ... I nic się im nie zrobi :angry::angry:
co do allegro : to wiesz zależy jak kto trafi :) ja się naciełam na ciuchach i mam uraz :blink: chociaż nie tylko na tym bo i o telefon musiałam walczyć

Mateuszkowa u mnie jest takie superowe miasto,że pracę to znajdziesz dzięki wtykom bo inaczej siedzisz na dupie ... jak mnie ostatnio nie przyjęli bo jestem za mała ... wytłumaczenie niezłe :p

reklama
jestem a Wy laski gdzie? :-D

wymieniłam te butki małemu w innym smyku i co ? i okazało się, że tamte były za małe! i to dwa numery!:szok: tzn można było wziąć tylko rozmiar większe ale nie wiem czy starczyły by na mc, bo nóżka różnie rośnie..i tak oto ma synek bucika w rozmiarze... 23 ktoś to przebije???? :-D:-D:-D

jestem głodna jak nie wiem, nie jadłam znowu obiadu bo nie miałam kiedy tylko jakas kawa, coś z jogurtów i teraz wszystko wychodzi to całe niejedzenie.. w dodatku jadąc w aucie zauwazyłam, ze jak siedze to mi sie skóra marszczy i robią się fałdy pod cyckami :szok::szok::szok: nie wiem czy to miałam, czy kwestia złego siedzenia no ale dobiło mnie to...ja chyba tyjee:szok::szok::szok::szok::szok:

Dorota jestem zgodnie z prośbą więc nie uciekaj :)
Nie przebiję rozmiaru 23 - Bartuś ma za duże 21...

Dobry wieczór wszystkim obecnym i nie.

No doooobra, nadrobiłam Was już :-D
Jolek - tak, Bartuś ma rozmiar 98, ale noga mała. No cóż...jego tata ma 196 cm, mama 172, a ponoć dziecko przerasta rodziców (?)
Jak tam marsze po piachu - zaczęłaś?
Ala - ja na najgorsze upały (i nie tylko) polecam w lecie bazę pod podkład. Używam tylko tego zamiast podkładu:
L'OREAL STUDIO SECRETS-Baza pod makijaż z USA-15ml (2485223477) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Fantastyczna! tuszuje pory, wygładza, nie spływa. Daję jej znacznie mniej niż podkładu, którego używam wiosną, zimą i jesienią.
aaa!!! i dziękuję za troskę :tak:
Ala, Toxi, Motylku - zakupy na allegro? głównie kupuję sieciówki, używane dla dzieci, dla siebie różnie, ale w stanie idealnym.
Zakupy za 20 pln raczej sobie odpuszczam, dlatego, że najczęściej wyglądają jak Motylek pisze "szmaty".
Chociaż robię wyjątki:
MAXI ZWIEWNA SPÓDNICA MADE IN ITALY KORAL (2494608822) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Kupiłam ją wczoraj dziś już jest. Przepiękna. wygląda jak jedwab.
Natomiast buty z allegro kupuję wyłącznie ze skóry i tak od 2 tygodni jestem posiadaczką:
WYPRZEDAŻ -31% BOTKI CLARKS MEWS BUZZ SZARE - 41 (2478396142) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
no i czegoś bardziej zimowego :-D:
OKAZJA -50% KOZAKI CLARKS NORLEY PALM EBONY 41.5 (2504927365) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Ale kozaki kupił mi mój B. na przeprosiny, w sklepie w Katowicach, bo były 30 pln tańsze. w dodatku zrobił mi niespodziankę, więc prawie-warto było się pokłócić...;-)
Obie pary butów fantastyczne, piękniejsze niż na zdjęciu.
Dorota ja mam niby rozmiar 40 ale clarks ma obniżoną rozmiarówkę, więc mam 41.

Mateuszkowa ja własnie zjadłam kolacje tzn pół pomidorka i pół ogorka zielonego :-D:-D. A co do bucików to numer 23 ma teraz mój Olo (2 latka) :-D:-D.

Kropeczka wróciłaś... Gdzie byłaś? Co się z Toba działo? :-) a spódniczka mówisz fajna? Bo chce sobie podobną kupić :-D co do butów to nie w moim guscie ale cena też masakra... ;-);-) no a jak tam z Twoim ? Wrócił do domu? A co do tego podkładu to jest jakis kolor czy bezbarwny?

Iza śliczna ta spódnica..tak się zastanawiam..mierzyłam ostatnio dłuuuuuugą sukienkę i wyglądałam jak jakas hipiska -_- nic tylko na pole w siano hehehe :-D:-D:-Dnie wiem czy to mój styl, mój krój czy co tam jeszcze, ale może sie skusze..kto wie..
butki całkiem nie w moim stylu ale fajnie, że sobie cos kupiłac no i , ze na przeprosiny :D hehehe ja nie mogę kupować na all muszę mierzyć, bo mam problemowe stopy :p :p znowu trzeba będzie łazić.. :baffled:

jutro raczej nie będę, rano jedziemy do pediatry, no i P cos zorganizował w końcu rocznica :p a na wieczór wychodzimy ..

edit: Ala, pani mnie pocieszała, że sa roczniaki z nóżką 25 ale ja w to watpie hihihih no i że sa 3latki z numerem 23 i z 30 więc jest rozrzut :D ja też jem kolacyjke..kanapeczki z almette

Kurcze to jak Ciebie jutro nie będzie to całkiem będzie pusto no ale mój mąż dzisiaj do pracy nie idzie więc jutro będzie cały dzień do dyspozycji to może go gdzieś wyciągnę?
A co do długiej spódnicy to ja też się zamierzam do jej kupna :-D
Laski a co z tym spotkaniem nad morzem? Mateuszkowa Kropeczka spotkamy się czy nie chcecie bo się boicie :-):-)

Ala wrócił w pierwszy weekend po awanturze.
Baza bezbarwna.
Spódnicę pstryknę jutro i wstawię Wam w closera.
Wygląda cudnie.
Dorota - no to BARRRDZO udanego jutra życzę, u pediatry trochę też :)
A spódnica w wersji na biuście jako sukienka - nie dla mnie. Też jakoś śmiesznie i długość nie halo. Natomiast na bioderkach - zobaczysz fotki.

reklama
dzieki :*

Ala ja chce ale się boję taki cykor ze mnie :p :p później będziemy biadoliły, że taka okazja była a my takie cycki :p

Do góry