reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

reklama
Laski ja Was zaraz strzele :-D żadnego boje się no chyba że ... wiem !! Wy sie w tajemnicy przede mna spotkacie napewno !! Wiedziałam ...:sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad:

Dorota! o qwa! :szok: co robimy??? :szok: domyśliła się...:szok:

Tak Aluś, my nawet w tajemnicy przed Tobą jedziemy na wczasy razem, w jednym terminie, w jedno miejsce i... do tego samego ośrodka!
Miejsc już nie ma, a będziemy tu w ośrodku nad samym morzem:
Strona główna
Miłego wypoczynku życzymy :)
:-D:-D:-D

No tak się domyslalam i pewnie pokoje z widokiem na morze !! Wiedzialam Wiedzialam!! Idę spać bo czuje się oszukana.

Ech jestem:) Padam na cyce. Po drzemce byliśmy na placu zabaw, wróciliśmy do domku na papu i znowu na dworek:) Wróciliśmy przed 21szą i młody padł od razu po kąpieli!

Motylku to o co chodzi z tym stażem??? Babka się zgłasza do UP a potem Cię zbywa :confused:

Mateuszkowa a jaki rozmiar ciuszków nosi Twój synio???
Mój młody nosi rozmiar buta 21 zaraz w 22 będzie wchodził.
Udanego dnia Wam jutro życzę i bez kłótni :-p

Kropeczka gdzieś Ty była jak Ciebie nie było ????
Ech nie maszeruję :(
Oj wysocy jesteście ja to z tych kurduplowatych :p Buty fajowe. Widzę zgoda w domu zapanowała:):)

Ala luzik pewnie Cię laski wkręcają. Głowa do góry kochana:):)

Kobitki spadam pod prysznic i do wyrka bo ziewaczka mnie zamęczy.

Kropeczko jasne jasne teraz moja wina :angry::angry::angry:
Jak tam możecie? :no::no::no:.

Jolek wyspałas się? ;* Podziwiam Cię że tak Ci się chce do 21 maszerowac z małym. Ja juz od 18 czekam aż oni wreszcie spać pójdą :-D:-D.
A mnie wczoraj wkurzył Pan Mąż ... wrrr ... do tego dzisiaj całą noc chrapał i spałam chyba z 2h i od rana boli mnie tak głowa że nie wiem co mam zrobić ze sobą :sorry2:

Ale tu pusto :szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:

Alusia wyspałam się chociaż wstałam z oczami na zapałki...młody mnie z wyra po 7mej ściągnął:baffled: Nigdy nie wstawał tak szybko! Ale teraz ucina sobie drzemkę. Brykam sklecić jakiś tort dla M bo ma dziś urodziny a jak Igor wstanie to śmigamy korzystać ze słoneczka.

witam dziewuszki,
udało mi się neta tu w końcu włączyć bo brat na wyjazd wsio porozłączał. My cały dzień praktycznie poza domem, z samego ranka o 9 plaża o 12 wracamy bo wytrzymac nie idzie a i dla Maksa nie wskazane takie słońce. Ja się łopaliłam ale troszkę tez czerwień mnie złapała a faktor 30 mam ale nikt pleców Motylkowego chłopa nie przebije hihi:-D Jak wracamy młody wali drzemkę a my robimy obiad i siedzimy do wieczora na tarasie :)
Abs-ów nie odpuszczam i sumiennie co rano na podłodze jadę :) Tylko steper i agrafka poszły w niepamięć ale za to na plażę mam 2 km i to ciągle góry i doliny więc trzeba się nadygać i spowrotem 2 km to razem już 4 a na plaży też ciągle w ruchu i dziś przepłynęłam sobie 300 metrów - mało ale na tyle mogłam co by Maks szału nie dostał, że go z babcią zostawiłam:tak:

Dieta? No cóż tu gorzej aczkolwiek jem nie dużo tylko takie mało dietetyczne rzeczy np. dzis kawałek boczku z grila z pomidorem ale bez chleba i sosów także nie jest źle;-) ale i tak po powrocie będę bała się na wagę stanąć.

reklama
Cześ Dziewczyny w znikomej ilości :tak:
Ala nie wiem, co z tym spotkaniem...Nie boję się oczywiście, w sklepie obcych ludzi zagaduję (aż B. mnie pyta, o czym tak rozprawiam z jakimś facetem i nie wierzył, że pytałam gdzie znalazł bułkę tartą...:-D) a z Wami bym się czuła jak ze swoimi koleżankami. Mnie natomiast pasowałoby babskie spotkanie, Wy będziecie z mężami, i jak to załatwić? spławicie ich w miasto i na szybcika wypijemy kawę? no nie wiem...
Co znów z tym Twoim S.?
Jolek mnie Bartuś rzadko raczy komfortem spania do 7. Dziś wstał o 5, a ponieważ jego mama nie spała do 1, przerzuciłam go ze swojego łóżka do łóżeczka po karmieniu, i poszłam spać. Bartuś natomiast wypełnił po brzegi pampka i zasnął na brzuszku z wypiętą pupką do góry na podciągniętych pod siebie nóżkach :-D
Jak wyszedł tort?
Gaja gdzież Was zagnało w jakiś las?

edit:Kieca jest.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry