reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

Kropeczko ja bede sama bo moj powiedzial ze zawiezie mnie gdzie chce ale mam.se iść sama bo on nie lubi takich spotkań :D teraz tylko Mateuszkowa musi sie określić. A gdzie byśmy się spotkały? W jakiej miejscowości :))
Pisze z telefonu i lecę spać paaa :*

reklama
Gaja na pewno waga będzie ok po powrocie:):)

Kropeczka o piątej to ja idę siusiu i dalej spać:):)
Tort wyszedł ok. Nie mam zdolności,ale M łasuch więc pochłonął już ponad połowę.

Alusia kniga doszła. Wielkie dzięki kochana:)

My się dziś poplażowaliśmy z Igorkiem godzinkę i opaleniznę złapaliśmy:) Dłużej się nie dało siedzieć.Piasek parzył, słońce też :/

hej misie-pysie :-D:-D

dzień wczorajszy udany, kobieta zadowolona, kolacja znakomita, spacer w świetle gwiazd, których btw nie było bo cały dzień ślęczą chmury z mgłami, ale za to ciepełko :-D, dzieć zdrowy - waży 11,5 kg i ma 83 cm ( JOlek pytałaś tak mi sie wydaje i wzrost :tak: rozm 86, chociaz podkoszulki na 92 leżą całkiem ładnie:szok: ) jedyny problem to problem siusiakowy, no cóż, trza iść na konsultacje i sie dowiemy co i jak, ponoc czas na wszystko jest ..

Ala jak mogłaś nie załapać tego poczucia humoru? :p :p no wiesz ? :p przecież bez Ciebie nigdzie nie jedziemy :*

Gaja dobrze, że odpuściłaś co nie co :-) a może jakas piłka plazowa czy coś? przy okazji dzieciaki sie z Toba pobawią ? :-) zazdroszcze opalenizny..mi się wszystko "zmyło" .. :dry:

Kropeczka to Ty jestes jak takie babeczki co ja spotykam z psami co ludzi zagadują :D teraz jak Mati szczeka do psów :szok: to tym bardziej mam "nowe przyjaciołki" hahaha ;-) co do spotkania, ani przez chwilę nie przeszło mi przez myśl, żebysmy siedziały z mężami hahahahaha :D to byłaby porażka..... ew. z dzieciem jakimś bo nie wiem jak ja to przeżyje( chodzi mi o fakt nowego miejsca i że mąż sobie nie da rady chociaż wiem, ze da..eh :/ ) mnie musiałby tylko pan P podwieźć bo nie wiem czy ja będe zmotoryzowana na tyle, zeby jechać, no chyba, że będzie blisko gdzieś ;-) co do miejscowości to nie wiem, spr. na mapach co gdzie mamy ;-)

ja dalej chce sprzedać samochód wiec jesli ktos zainteresowany jest fordzikiem focusem bo prosze o PW ;-)
waga stoi, pomimo obżarstwa wczorajszego..chciaż tyle
Jolek najwazniejsze, ze smaczny był :D Ty to masz spanie, mój to punkt 6,30 juz wstaje i koniec.. :/ :/ nie ma szans go przetrzymać bo głodny jest..

Hej
Przyznaje bez bicia nie przeczytałam nic mam straszną anginę ropną i czuję się jakbym była cały czas na bani nic jesć nie mogę odezwę się jak mi troszkę przejdzie.
Pozdrawiam Was cieplutko :*

Jolek ciesze się że książka dotarła ;*

Editek to zdrowiej :* żeby dzieciaki się nie zaraziły ;*

Mateuszkowa problem z jąderkami? Bo u mnie niestety tak Olkowi jedno nie schodzi i też musze się wybrać do lekarza i zobaczyć bo nam lekarz powie ;) a super że wczorajszy dzień udany :* no i wszystkiego najlepszego z okazji 4 rocznicy :* żebyscie się zawsze kochali :* ;*
Mateuszkowa ale przecież ja też żartowałam ha ha :-D:-D a co do miejscowości to trzeba popatrzeć na mape :) Kropeczka musi spojrzeć bo my mamy do siebie ok7km a Kropeczka troche dalej... :)

Iza ja jestemDorota ty chyba ocipiała z tą piłka plażową 35 stopni w cieniu a ja mam za piłką latać po kocach innych ludzi????:-D To nie dla mnie, nienawidzę ruchu w upały i to w pełnym słońcu:dry: Już wystarczy mi że cały czas na plaży 16 kilowego Maksa musiałam nosić na rękach:baffled:.
Ale dzis abs zaliczony i 10 minut biegania po schodach:-) Poszłam za radą Toxi i jak nie mam stepa to mam schody:-D

Iza ja jestem u brata na leśniczówce w Tucznie :) Mam dziką plażę po drugiej stronie ulicy - trzeba tylko z górki zejść ale tam muchy końskie wielkości orzechów włoskich latają takie gzy:dry: I nie chodzimy tam tylko na miejską a tu trzeba się nadygać, jak wracam to marzę o tym aby już dojśc do domu w tym ukropie

Editek zdrówka :*
Ala raczej z siusiakiem :-Dstulejka :baffled: dzięki za zyczenia :*
Gaja no nie mów, że nie dasz rady jakie 35 ? :p u mnie może 23 -_- i mgła!!! jak na jesień.. -_- duchota, burze bez chmur za to z piorunami..bosko .. a czemu tak Maksa nosisz? on z tych nie chcących chodzić? ja swojego zatrzymać nie moge a kręgosłup siada :/ i musze iść ze stopa do ortopedy bo tak krzywo chodze, że na zew. części i to na takim skraju o szer. z 1 cm -_-

ja znowu w wirze allegro..dzisiaj body wystawiam, o matko ile tego jest.. dramat:baffled:

Dorka tutaj jest ukrop nie z tej ziemi, własnie zbieramy się na plażę póki te 20 kilka stopni jest bo potem bym padła.

reklama
Do góry