reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

Kurcze zamilkło nam te nasze forum... :-( Jolitk@ i Toxi maja mało czasu dla nas. Editek choruje. Motylek i Jolek zaglądają tylko wieczorami. Kropeczka kiedy ma ochote :p Gaja i Edysiek na urlopach a Mateuszkowa wystawia na allegro i nas zaniedbuje...
Laski żeby nam to forum nie umarło bo smutno bedzie :((

reklama
Alusia jakie wieczorem jakie wieczorem.. W południe też jestem:p:p

Mateuszkowa super że rocznica udana. Muszę swojego synia wymierzyć. my wyrastamy z 80 i wchodzimy w 86.

Gaja to widzę nieźle trenujesz :)

Editek
zdrówka kochana. Wiem co przechodzisz, kilka razy latem miałam, dlatego teraz omijam szerokim łukiem zimne napoje!

Witam się i spadam obiad szykować, bo jak dzieć wstanie zmykamy na dworek.

jestem, godzinkę temu wróciliśmy z jeziora, znów ukrop - uffff, męczą mnie takie upały a jeszcze z tak małym dzieckiem co to do wody nie chce jak inne dzieci:baffled: Dziś popływałam ale tylko chwilkę bo jak zobaczył, że do wody wchodzę to spazmów mamie dostał aż się obsmarkał i musiałam wyjść:baffled:
Zaszłyśmy do pasieki i zakupiłam pół litra miodu malinowego, spróbowałam - pycha mmmmm:tak:
Teraz mama obiad robi a ja nie mam na niego ochoty bo oczywiście poza domem doopa mi się korkuje i problem z wyjściem do wc mam - masakra:baffled: Ale jutro już do domu o ile, że T. nie zapomni nas odebrać bo jak my tu to on siedzi w pracy uwaga - zaledwie14 godzin:no:

wróciłam po póltoragodzinnym morderczym spacerze :szok: taki ukrop, duchota, mały sie przemaszerował w okół bloku ( no prawie, taki mały puchatek ;-) ) i padł mi do wózka chciał hahahaha :D a jak idziemy to on musi trzymać się stelaża wózka a drugą ręka ja.. masakra w jakiej kombinacji ja ide :nerd: no ale jeszcze chwila

Ala wystawiłam już co miałam, kolejna partia w sierpniu do wystawienia, resztę mam takich , że nie wystawiam, bo sama kupowałam używki no i się rozlazły tu i tam -_- albo sa mega sprane -_- heh
Jolek to mierz, mierz, jeszcze sie zdziwisz ;D

popijam kawke i jestem dzis totalnie niedietowa..eh nie pytajcie.. dramat i cyrk na kółkach :/

co tu tak marnie z pisaniem????
Co zaglądam to pustki.
Już odliczam czas kiedy do domu pojadę, mam dość już goszczenia się, Maks cały dzień piszczy i wymusza, non stop beczy a mi te jęki uszami wychodzą i nawet z mojej strony reakcja na wsio jest zerowa. Jestem wykończona. Do tego znów z zatok mi spływa i od tego smarkania ucho mi się zatkało - pięknie:angry:

hej dziewczyny mozna do was dołączyc wy juz pewnie w trakcie diet jesteście ja zaczynam od jutra mam 5 kg do stracenia i mam nadzieje ze sie uda :)
mowili ze jak maly zacznie latac to schudne a ja tylko podjadam po nim i wyjadam slodycze lub rzeczy ktore dostanie a nie moze :zawstydzona/y:

Soksy witaj :-) z jakiej wagi startujesz? 5 kg powinno pójść gladko :-) dietowałas sie już kiedyś ćwiczysz coś ?:-)
Widze, że nasze maluchy w podobnym wieku, tylko mój nic słodkiego nie dostaje ( buuuu ;-) miałabym wyżerke ;-) )

Gaja wszędzie dobrze, ale w domu najlepiej co ? ;-)

a ja zaraz arbuzika wszamie na kolacyjke, mniam mniam :D miałam iść jutro na to szczepienie i okazało się, że szczepionki nie dojechały kurka, może to lepiej, pójdziemy później, wylicytowałam dziś małemu 2 pary spodni i sweterek w serek :-D łącznie za 10 zł więc interes życia hahaha ;D , mąż trafil w totka 3kę więc 24 zł szał jest :-D:-D:-D

Hej Laski ;*

Masakra jaki dzisiaj upał ;/ no ale wyszłam własnie spod prysznica i zaraz lepiej się czuje :))

Gaja obyś jutro wróciła do domu :* :* a nad morzem jak się Maksiu w tamtym roku zachowywał? Ale to już duży chłopczyk :) a dalej taki za Tobą? ;*

Mateuszkowa co zjadłaś? Mów nam tu zaraz :* :) jak tam ;* ;)

Soksy witaj witaj ;* a 5 kg to nie tak dużo to napewno dasz rade ;) napisz coś o sobie ;))

Kropeczko kupuje ten podkład co mi poleciłąś. Potem najwyżej będzie na Ciebie :-D:-D tylko powiedz mi kupujesz przez internet czy gdzieś w sklepie? Może polecasz kogoś z allegro? ;*

Aha i puder jakiś polecacie? Ale puder bo podkład juz mam a puder najlepiej sypki
Mateuszkowa jakis z Avonu ?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Startuje z wagą 74 kg chcilabym tak 69 minimum ale jak by bylo 65 to juz wogole super :) wzrostu mm 178 wiec te 69 tez by bylo ok :) czyli tyle co przed slubem.
kiedys mialam diete grejfrutowa pomogla i chyba od niej zaczne a przedewszytkim MŻ bo to u mnie ostatnio problem :)

Mateuszkowa no nie ma duzej roznicy moj dostaje slodkie ale nie lubi wiec mam je :-p

reklama
Witam wieczorkiem. Dzionek w domku spędziliśmy Igi jakiś przymroczony spał mi dwa razy i ja @ dostałam więc nie miałam siły na ten skwar się ruszać.Pod wieczór pojechaliśmy do dziadków w odwiedziny. Znowu "teściówka" ciśnienie mi podniosła bo kiedyś tekstami do mnie waliła że gruba jestem a teraz się na Igora przerzuciła!!!! Powkur*ia mnie jeszcze trochę to znowu nas kilka miesięcy nie zobaczy i tyle będzie.

Gaja czyżby zapalenie zatok??? Współczuję małej marudki.

Alusia
ja mam puder z tej samej serii co podkład.

Soksy
witaj.

Mateuszkowa
i jak tam sprzedają się ciuszki??? Igi ładnie chodzi za rączkę, jeszcze nie załapał że wózka można się trzymać.

Do góry