Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Jejku co tutaj przeczytam to same pyszności Może założymy wątek gdzie będziemy wklejać same przepisy. Ja mam mało czasu żeby korzystać z forum i zanim wysztsko wyczytam to ten czas sie kończy a chętnie bym skorzystała i sama też coś wrzuciła.
Co WY na to?
Suka - nie wiem czy jesteś zainteresowana ale obiecałam więc wklejam pomyślałam że na ten wątek to będzie pasować bo w końcu prawdziwa gospodyni domowa nie tylko gotuje ale także jak najbardziej pierze i jest zadowolona jak ma gdzie suszyć !!!
Nie ma za co sama zdecydujesz czy o to ci chodzi, ja jestem zadowolona bo dużo się mieści, składa się na płasko i jest trwała, mam drugą która wytrzymała parę miesięcy i się drut wyrwał a na dole poodpadały takie podpórki...a ta ma ponad 4 lata i duże obciążenie za sobą zobaczymy jak długo Karolka wytrzyma