• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

"Koło Gospodyń Domowych"

reklama
Stokrotki ty zawsze mnie czymś zabijesz .. jak ty kobieto znjadujesz na to czas? ja juz nie pamiętam jak szydełko się w dłoni trzyma :-(

Fusiku, ale ja doskonale pamiętam cudeńka szydełkowe, które nam tu pokazywałaś. Jestem pewna, że takich rzeczy jak szydełkowanie się nie zapomina.:tak:

Kur.... :wściekła/y::angry:. Ucieło mi posta !!!! Przepraszam za wólgaryzm ale mało szlag mnie nie trafił :angry:
Fusiku ja podziwiam twoje umiejętnosci i zazdroszczę ogromnie . Marzy mi się szydełko . Mam "wizje" ;-) robienia takich maciupkich misków dla Zofki
. No ale najpierw to musze sobie szydełko kupić i pożadnie się nauczyć bo jak narazie to dlamnie czarna magia :-D;-)

reklama
dzięki dziewczyny :-)
Stokrotki miśie śliczne ale mój angielski kuleje ... spróbuje sobie to przetłumaczyć i zobaczymy czy mi wyjdzie i ile zajmuje to czasu bo może na 2 latka zrobię maluchom niespodziankę :-) ale nic nie obiecuję !!!! Najpierw musze kogoś dorwać by mi to przetłumaczył

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry