reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

"Koło Gospodyń Domowych"

reklama
Stokrotki dawaj no super.
Dawaj jakiś kurs obrazkowy cobyśmy i my umiały zrobić kosz z gazety :-D

Stokrotki ty zawsze mnie czymś zabijesz .. jak ty kobieto znjadujesz na to czas? ja juz nie pamiętam jak szydełko się w dłoni trzyma :-(

Fusiku, ale ja doskonale pamiętam cudeńka szydełkowe, które nam tu pokazywałaś. Jestem pewna, że takich rzeczy jak szydełkowanie się nie zapomina.:tak:

Stokroki, piękne rękodzieło!
Fusiku, ja też dokładnie pamietam jakie cudeńka potrafisz wyczarować:tak:

Kur.... :wściekła/y::angry:. Ucieło mi posta !!!! Przepraszam za wólgaryzm ale mało szlag mnie nie trafił :angry:
Fusiku ja podziwiam twoje umiejętnosci i zazdroszczę ogromnie . Marzy mi się szydełko . Mam "wizje" ;-) robienia takich maciupkich misków dla Zofki
. No ale najpierw to musze sobie szydełko kupić i pożadnie się nauczyć bo jak narazie to dlamnie czarna magia :-D;-)

reklama
dzięki dziewczyny :-)
Stokrotki miśie śliczne ale mój angielski kuleje ... spróbuje sobie to przetłumaczyć i zobaczymy czy mi wyjdzie i ile zajmuje to czasu bo może na 2 latka zrobię maluchom niespodziankę :-) ale nic nie obiecuję !!!! Najpierw musze kogoś dorwać by mi to przetłumaczył

Do góry