onanana
Fanka BB :)
Kochane dziękujemy za miłe słowa!!
Angie Maja rzeczywiście ma niezły apetyt ale kochana jestem pewna że w koncu i Kinia będzie się domagać dokładek!!!
Anus hehe czyli macie to samo?? Dziękuję kochana, Wasza Mariczka też śliczniutka!!!
Cocca haha rozumiem że wolicie filmy bez mojego głosu w tle??
hihi może będzie z tego jakaś wielka milość.. kto wie
) Franek pewnie lada dzien podlapie jak trzymac łychę... Maja jeszcze niedawno nie umiała nabrać sobie jedzenia tak żeby cos na łyżce zostało a tu nagle patrzę a ona ładnie je także wszytsko w swoim czasie
)
Angie Maja rzeczywiście ma niezły apetyt ale kochana jestem pewna że w koncu i Kinia będzie się domagać dokładek!!!
Anus hehe czyli macie to samo?? Dziękuję kochana, Wasza Mariczka też śliczniutka!!!
Cocca haha rozumiem że wolicie filmy bez mojego głosu w tle??
hihi może będzie z tego jakaś wielka milość.. kto wie
Maja jest piękna jest niesamowita..I jaka grzeczna mojemu jak cos wypadnie to rzuca jak najdalej co u nas sie dzieje...Nie nagram tego bo musze mojego trzymac na kolanach i łapac co sie da on bardziej sie bawi niz je..Majeczka jest taka słodka piekna pamiątka dla niej..
u nas tez miska już dawno byłaby na podłodze, chociaż ostatnio Nadia robi postępy, będę jej puszczaś Wasz filmik jako film instruktażowy