Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Przykro mi ale niestety nie mogę się zgodzić z wynikami konkursu.W regulaminie było że to mają być swoje teksty a nie skopiowane z internetu.Proszę spojrzeć na tą stronkę i ten artykuł.Biegunka u dziecka Te osoby które wygrały czyli, Pela, beata26 kwoluch, agf,Iwona Lewandowaska, ekacper...poprostu skopiowały ten tekst.Niewiem po co się wysilałam i starałąm się pisać swoimi słowami skoro wygrały min osoby które tekst skopiowały z tej strony.Niektóre z nich skopiowały przyczyny biegunek ( krótszy tekst a inne prawie cały artykuł).Myślałąm że administrator będzie sprawdzał takie rzeczy...
A moim zdaniem odpowiedź na pytania mogła być taka sama, chodziło o pewne wiadomości, wiążąca jest odpowiedź na pytanie otwarte, bo tu liczy się kreatywność i własne zdanie czy przeżycia
Dokładnie, przecież na temat przyczyn biegunek się nic nowego nie wymyśli, a pod uwagę była brana zapewne odpowiedź na pytanie otwarte jak to jest zwyczajowo w konkursach i zresztą tak być powinno. Ale zawsze się znajdą niezadowolone które będą podważać wyniki bo nie wygrały.