Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Moje drogie! Ja byłabym bardziej za obserwowaniem swoich dzieci niż niań... Po dziecku prawie zawsze widać,że dzieje się coś złego..rodzic jest w stanie to dostrzec - wtedy oczywiście użyłabym kamery! Ale bezpodstawne ''podglądanie'' pracy niani jest dla mnie dziwne...Być może jestem zbyt naiwnaA nie martwisz się, że gdyby było coś nie tak to dziecko może i tak nie powiedzieć, bo będzie tak zastraszone? Wiem, że to są najgorsze scenariusze, ale takie rzeczy się zdarzają... Ja się chyba tego najbardziej boję, że jak już wrócę do pracy i zostawię dziecko z obcą osobą to zanim pójdzie do przedszkola to coś może się stać, a ja za późno zareaguję...
Te wszystkie ankiety to jest dopiero dramat i zmora forum...
Ale dziecko nie musi o niczym wiedziec, ja swojemu synowi zainstalowalam na komorce taki program: www.alfatronik.com.pl/spyphone-android-rec-p-298.html i co jakis czas kontroluję czy wszystko jest ok
Uwazam ze to bardzo dobry pomysl! przez tego fejsbuka sa same problemy... Przekonalam sie o tym na wlasnej skórze. Ogólnie od lat 18 powinien byc dostep do fb. Ja nie mam konta bo usunelam i dzieciom napewno nie pozwole na otworzenie konta. Po 18 beda robily co beda chcialy[emoji6]A słyszałyście, ze za parę lat dzieci do 16 roku życia nie będą mogły miec konta na Facebooku bez zgody rodziców? Pomysł Unii Europejskiej. Co sądzicie?