Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Niekoniecznie kazdy z nas go zlapie, na razie nie jest to nawet promil procenta spoleczenstwa a wirus jest aktywny na poczatku a potem liczba zachorowan spada.Tak wybory są trudne jednak w dzisiejszych czasach choroby są i będą ja również kiedyś miałam parwowirus b19 i nawet nie wiedziałam że go mam a też jest szkodliwy więc każdy musi podjąć to ryzyko. Rozmawiałam z wieloma dziewczynami poza tym forum i one po konsultacji z własnymi lekarzami będą się starać o dziecko. Ten wirus jest i będzie i kiedyś każdy z Nas go złapie
Jagoda123 też się tego obawiam. Jeszcze jeśli możesz rodzić naturalnie to w najgorszym razie nawet w domu urodzisz a u mnie będzie cesarka potrzebna. Tyłu lekarzy i pielęgniarek umiera na koronawirusa. A co jeśli się okaże że do wiosny zostanie za mało personelu? Na jesień koronawirus może się rozbujać z zakażaniem. Jest jeszcze taki minus że koronawirus zostaje na nieodkażonym sprzęcie. Wystarczy mieć pecha żeby zarazić się w szpitalu
W szpitalach podjeli srodki ostroznosci, brak odwiedzin itp. A w Polsce zachorowalnosc jest znikoma bo ile to jest osob na cale spoleczenstwo?