• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Kosmetyki Bobini

reklama
A tak nawiasem mówiąc to wydawało mi się, że to są kosmetyki dla dzieci powyżej roku...a ja uwielbiam szampon gruszkowy, sama myłam nim włosy...ale już mi się skończył :(

reklama
Polecam kosmetyki Bobini, są dobre i w przystępnej cenie. Kosmetyki przeznaczone są dla dzieci od pierwszego roku życia. Ostatnio kupiłam również chusteczki nawilżane tej firmy i się nie zawiodłam. Są dobrze nasączone, miekkie i ładnie pachną.
Dla wielbicieli bobini dodam że można kupić te kosmetyki dla niemowląt od 1 dni życia...
są po prostu super, kupowałam mojej córce od urodzenia do chyba 4 msc-a, jednak ciężko je znaleźć w sklepach:-(i przeniosłam się na j&j
na opakowaniu jest napissane nawet na dole tym granatowym drukiem "od pierwszych dni życia"
polecam
nie wiem czemu link nie wchodzi ...
ale wystarczy na tej stronce wpisać bobini i jest tam błękitna buteleczka i pisze płyn 2w1 z oliwką 200ml
http://cokupic.pl/produkt/Bobini-Baby-PlYN-DO-KaPIELI-z-OLIWKa-200-ml-

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry