reklama
Poczytaj sobie na stronie Link do: Analizy dla dzieci | Sroka o.... podane są składy i opinia czy warto czy nie. Jeśli chodzi o kąpiel to polecana jest seria z Rossmann ( krótki i konkretny sklad) bez parabenow i silikonów itp.
aga6
Fanka BB :)
Nas rozowy krem do pupy z rossmanna ktory sroka poleca uczula..
My z polecenia naszego alergologa myjemy sie mydlem dzieciecym w kostce a balsamujemy(nie po.kazdej kapieli, wg uznania) Cetaphilem da.
Jak uzywalam innych rzeczy to cos wyskakiwalo co jakis czas a teraz spokoj ;-)
I co jakis czas kapiel w krochmalu
do pupy alantan zielony a na awarie sudocrem. Do buzi na wyjscia nivea bo jest bez wody
My z polecenia naszego alergologa myjemy sie mydlem dzieciecym w kostce a balsamujemy(nie po.kazdej kapieli, wg uznania) Cetaphilem da.
I co jakis czas kapiel w krochmalu
To jasne, że mimo składu może coś uczulać. Jeśli chodzi o eksperymenty to wszystko przede mną, termin porodu mam na 19.12. Ostatnio byłam na szkołę rodzenia i tam np jeśli chodzi o kąpiel wspomniane było mydełko z Aleppo ( ponoć mega szczypie gdy dostanie się do oczka).Nas rozowy krem do pupy z rossmanna ktory sroka poleca uczula..
I co jakis czas kapiel w krochmaludo pupy alantan zielony a na awarie sudocrem. Do buzi na wyjscia nivea bo jest bez wody
Czasami warto sięgnąć po tz babci nie metody jak krochmal .
Ja na pierwsze spacery zakupiłam Weledy krem na niepogodę czy jakoś tak ( z polecenia siostry). Zobaczymy i tak będzie trzeba przetestować czy małemu będzie odpowiadał.
Ostatnia edycja:
Cetaphil dostalam próbkę i sie przerazilam sklademNas rozowy krem do pupy z rossmanna ktory sroka poleca uczula..
I co jakis czas kapiel w krochmaludo pupy alantan zielony a na awarie sudocrem. Do buzi na wyjscia nivea bo jest bez wody
Hipp tez juz nie ma wody:-)
Nivea ma mróz spoko ale ja daje babydream i wszytsko ok
reklama
Niby tak ale dziecko przepuszcza ta cała chemię przez skore dlatego jakoś nie mam przekonaniaSklad ma jaki ma ;-) uzywam go raz w tygodniu mniej wiecej wiec nic sie nie stanie, a te wszystkie typu hipp czy babydream zle na nas dzialaly
Wiadomo czasem i te najlepsze uczula
Ale dobrze ze jest wybór