Marcowamama20
Zaciekawiona BB
Jakiej firmy kosmetyki polecacie?
Mozecie mi podpowiedziec co kupic a co jest zbedne. Będę wdziecznna ☺
Mozecie mi podpowiedziec co kupic a co jest zbedne. Będę wdziecznna ☺
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Zgadzam się, każde dziecko inaczej może zareagować, dlatego trzeba obserwować. Moją córkę do tej pory uczulają pieluchy i chusteczki nawilżane Pampers czego nigdy bym nie podejrzewałaU mojej corki hipp powodowal mega wysuszenie skory i zaczerwienienie.
Dodatkowo niby hipoalergiczny a ja nie moglam opanowac swojego alergicznego kataru. Zakupilam przed porodem wsztstko tej marki i poza kilkoma razami nigdy wiecej nie zastosowalam :/
Wybieralam czytajac bloga srokao ale rzeczywistosc zweryfikowala.
Kazde dziecko jest inne.
Ostatecznie z kosmetykow u noworodka ostal sie olejek arganowy do smarowania po kapieli i podczas masazu, plyn do kapieli oilan med emulsja. Zadnych szamponow.
I wlasciwie tak do dzisiaj /10m/.
Alantan plus - wg mnie lepszy - polozna nam zalecila i tak zostaloI Sudocrem, na odparzenia.
U mojej corki hipp powodowal mega wysuszenie skory i zaczerwienienie.U nas do kąpieli sprawdza się HiPP od początku, balsam z Musteli aczkolwiek jeśli płyn do kąpieli zawiera olejki to nie trzeba tego malucha smarować później (chyba że pojawia się jakieś problemy skórne). Na odparzenia polecam linomag zielony, sudocrem lub bephanten. Położna na szkołę rodzenia mówiła żeby nie smarować ciągle (szczególnie pupy) bo skóra też musi oddychać.
Zgadzam się, każde dziecko inaczej może zareagować, dlatego trzeba obserwować. Moją córkę do tej pory uczulają pieluchy i chusteczki nawilżane Pampers czego nigdy bym nie podejrzewałaU mojej corki hipp powodowal mega wysuszenie skory i zaczerwienienie.
Dodatkowo niby hipoalergiczny a ja nie moglam opanowac swojego alergicznego kataru. Zakupilam przed porodem wsztstko tej marki i poza kilkoma razami nigdy wiecej nie zastosowalam :/
Wybieralam czytajac bloga srokao ale rzeczywistosc zweryfikowala.
Kazde dziecko jest inne.
Ostatecznie z kosmetykow u noworodka ostal sie olejek arganowy do smarowania po kapieli i podczas masazu, plyn do kapieli oilan med emulsja. Zadnych szamponow.
I wlasciwie tak do dzisiaj /10m/.