magdalena79
Fanka BB :)
ja kupiłam krem na słońce dla niemowląt PENATEN faktor 40 dałam 40 zł
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Krem Nivea Ochronny na słońce z filtrem 30 jest od pierwszych dni życia, bo aż mnie wystraszyłaś i poszłam sprawdzić![]()
ja też mam taki![]()
hehe ja jak zwykle na szarym końcu....bo nie mam nic oprócz emolium![]()
, ja dopiero wczoraj kupiłam bo zauważyłam ze poprzedni co miałam był bez faktoraja kupiłam krem na słońce dla niemowląt PENATEN faktor 40 dałam 40 zł

DokładnieDziewczyny poza tym po co nam ten krem z faktorem, jak tu się w ogóle na lato nie zapowiada![]()
Krem Nivea Ochronny na słońce z filtrem 30 jest od pierwszych dni życia, bo aż mnie wystraszyłaś i poszłam sprawdzić![]()
Zdec, a zobacz co jest napisane z tylu na etykiecie (chyba w drugiej ramce pogrubionym drukiem). Bo z przodu rzeczywiscie jest od pierwszych dni zycia. Ja ten krem mialam w reku... chyba ze sa dwa. Kupilam tez taka gazete: "Mam dziecko" i tam jest artykul o kremach z filtrami dla dzieci. I tez nie ma zadnego od pierwszych dni.

tez się już zaczęłam zastanawiać i poszłam sprawdzić ale na szczęście jest od pierwszych dniJak wół jest z tyłu napisane: Od pierwszych dni życia. Produkt posiada pozytywną opinię IMiD oraz atest PZH.:-) a juz się wystraszyłam![]()