Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
my mamy głównie octanisept ale motherlove spray regenerujący właśnie od czasu porodu tez pojawił się u nas w domu, tak jak piszesz właśnie nie szczypie i ma fajny składJa z kolei jestem ogromną fanką ekologicznych, ziołowych kosmetyków Motherlove, marka jest w końcu dostępna na rynku polskich. Cenie ich przede wszystkim za skład, są wolne od wszechobecnych parabenów, syntetycznych składników, aromatów oraz lanoliny, a przede wszystkim są naprawdę skuteczne. Moim ulubionym produktem jest regenerujący spray, który jest kosmetykiem uniwersalnym, świetnym na gojenie ran w okresie połogu, jak również do dezynfekcji zwykłych ran u dzieci, ponieważ nie szczypie![]()
też słyszałam o nich wiele dobrego, jeszcze nie miałam okazji próbowaćolej migdałowy lub arganowy w 100% naturalny znajdziesz w sklepach L'Erbolario. Wiem, że jest taki w Warszawie w Hali Koszyki, ale też w Internecie można kupić ww.erbolario.plZobacz załącznik 799494