• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

kosmetyki - jakie dla niemowlaka?

Po dłuższym stosowaniu pampersów DADA,stwierdzam fakt że nie są takie dobre jak PAMPERSA. Trzeba je częściej zmieniać i są twardsze co w cale nie sprawia że są tańsze. Wnioskuję tylko jednym zdaniem:
Dla mnie pieluchy z PAMPERSA są najlepsze.:tak:
(Ale to tylko moje zdanie;-))

reklama
witam
my narazie uzywamy huggiesow bo uwazam ze sa najlepsze , ale pampers tez sa dobre, uzywalam bella czasem ale trudniej sie dopasowuja do rozmiaru i jesli sa duze to niestety czesto poboku przeciekaja , niepolecam huggies clasik - niebieskich, sa bardzo malo rozciagliwe i niewygodne , odgniata sie cialko

napewno tez przetestuje te z rossmanna co polecacie bo czesto tam bywam , a obiadki maja tam tanie calkiem :-p

Obecnie próbujemy tych z Lidla i jestem zła, dziś w nocy dwa razy przebierałam Julka bo przeciekły.W dzien jest jeszcze ok bo w nocy śpi na boczku. z Pampersami nie zdarzały sie takie sytuacje.Więc jestem tego samego zdania Pampersy najlepsze:tak:

Przedwczoraj tatuś kupił chusteczki CIEN sensitive(takie różowe)z Lidla,Teksturą podobne do Nivea(z gąbeczkami),dobrze nasączone i bezzapachowe.80 sztuk za 6,99zł.Jak na razie mogą być:tak:.

reklama
Jadę po południu na zakupy i chciałam zapytać czy nie wiedzieć gdzie są teraz promocje na pampersy????:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry