reklama

kosmetyki - jakie dla niemowlaka?

reklama
Buziaczku-ja smaruje teraz linomagiem z cynkiem zamiast sudokremu i widze ze poprawia sie skora u Malej,bo tez zrobily sie jej malutkie krosteczki na jednej stronie w zalamaniu.Wydaje mi sie ze to dlatego ze nie zawsze czekalam az skora wyschnie i nakladalam zaraz krem...nie weim a moze dlatego ze chusteczki zmienilam...

My wczoraj szczepiliśmy się Infanrixem IPV+HIb. Dzisiaj Krzysio cały dzień bardzo "małomówny", temp. 37,5 C. Drzemki w dzień kończył się po 20-30 minutach płaczem chociaż zwykle śpi 1,5 godz. Mam nadzieję że jak dzisiaj w nocy się wyśpi to jutro będzie znowu moim rozrabiaką :tak:.

A my wczoraj bylismy na drugim szczepieniu Infarix'em i Rotarix'em i tym razem był bardziej marudny i ciągle prawie był przy cycku. Poza tym ok :-) Teraz do listopada czekamy na nastepne szczepienie :tak:

Dziewczyny przy chorobie mały miał straszną pupke.Po lekach robił zielone i miał całą speiczoną. Odstawiłam sudokrem i przez 3 dni uzywałam tormentiolu, pupcia wyglada jak po urodzeniu.

Mam pytanie do Dziewczyn z UK, kiedy macie albo moze juz miałyście 3 szczepionke dla dziecka?Nam przysłali list,ze dopiero w połowie stycznia,a po ostatniej wizycie mowili nam,ze bedzie po 6 grudnia.

Kiedyś w sklepie zastanawiałam się jakie pieluchy kupić. Zawszę kupowałam PAMPERSY,i zastanawiam się czy jeszcze są jakieś lepsze. Jakie Wy kupujecie???

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry