R
rojku
Gość
Ja Białego Jelenia zaczęlam używać po porodzie, bo niektórzy lekarze polecali do podmywania.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Zamierzam stosować te kosmetyki na zmianę, bo wgłębiając się w ich skład stwierdziłam, że nie ma dwóch podobnych. Jeden krem rano, drugi wieczorem i raz na jakiś czas olejek.ja uzywam mydla marsylskiego ale nie do podmywaniaA czy któraś z Was stosowała lub stosuje mydło marsylskie?? Słyszałam, że jest super do higieny intymnej, zwłaszcza dla kobitek w ciąży, ale jeszcze nie zdążyłam o to zapytać mojego gina. Ach, ile ja mam do niego pytań, chyba muszę zrobić listę![]()
Bardzo je sobie chwale. Coreczce myje nim wlosy od czasu do czasu, rewelacja ;-)w ciazy najlepiej stosowac kremy z filtrami mineralnymi, tak jak dla malych dzieci. Im wyzszy filtr tym lepszy, ja uzywam 50 (i mimo to opalilam sie bardzo fajnie). Skora w ciazy latwo sie przebarwia i te przebarwienia trudno pozniej usunac, moga wracac przy pozniejszym opalaniu, wiec lepiej dmuchac na zimneZbliża się lato, więc mam następujące pytanie: a co z kosmetykami chroniącymi przed słońcem? Są jakieś przeznaczone dla kobiet w ciąży? Z tego co słyszałam nie wszystkie filtry przeciwsłoneczne są bezpieczne.