MamaPatryka89
Fanka BB :)
Mój dostaje wode żywiec zdrój do picia i mleko mu robie na nim ale ja jej nie gotuje zresztą tak położna powiedziała ze takiej to nie powinno sie gotować.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mój dostaje wode żywiec zdrój do picia i mleko mu robie na nim ale ja jej nie gotuje zresztą tak położna powiedziała ze takiej to nie powinno sie gotować.
ja bym dziecku mineralnej nie dawała, zwłaszcza Żywca, który jest jedną z najgorszych wód na rynku.
Ja tak robię. Mały nie wytrzymuje 3 godzin i daje mu cyca to akurat coś podje bo niewiele mam tego pokarmu. I tak na zmianę.
Wczoraj była polozna i Filipek waży już 4005g![]()
kurcze, a u nas mały zwariował, budził się w nocy ładnie co 3-4 godz., a wczoraj co 2-1,5, ale nie chciał na raz większej porcji zjeść (normalnie zjada 90, próbowaliśmy mu dawać 120) /: no i ewidentnie chciał jeść, bo przewijanie, noszenie, podawanie wody itd. nic nie zdziałało.