reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Krągłości i okrągłości majówek 2011-zdjecia i waga

Mandrzejczuk piękny ten Twój brzuszek:) Tu gdzie masz dziarę mi niedawno rozstępy wyskoczyły :(

reklama
Śliczne dziewczyny jesteście i widzę, że z każdym tygodniem różnica między brzuszkami się powiększa :tak::-)

Ostatnio dużo się mówi o diecie Dukana, jest bardzo niezdrowa i szkodliwa. Najlepiej mniej jeść i więcej się ruszać, zrezygnować z białego pieczywa i cukru, ograniczyć tłuszcze i jeść normalne posiłki. A jeśli ktoś sobie nie radzi polecam wizytę u dietetyczki. Po ciąży organizm jest mocno zmęczony i wyeksploatowany, do tego jeśli się karmi piersią nie należy dodatkowo go obarczać dietami.

Kiedyś wyczytałam, że ciało potrzebuje tyle miesięcy na regenerację ile trwa ciąża.

Hope coś jest z tym czasem. Bo ja spotkałam się z opinią, że po ciąży trzeba dać sobie z rok czasu (jeśli się karmi) na schudnięcie w naturalny sposób. Wiadomo, że nie będziemy laski od razu w maju czerwcu ale hormony też zrobią swoje i będziemy wracać do figury.

Dziewczynki, będziemy laski i w maju i w czerwcu i wogóle ... tylko, może nie w tradycyjnym ujęciu :-p Ważne, żeby postarać się dobrze czuć się we własnym ciele ...
ja czasami czuje się jak wieloryb, ale mój partner i jego ... reakcje fizjologiczne na moje ciało :laugh2: działają bardzo krzepiąco i bardzo podnoszą moją samoocenę, a też mam juz z 11 kg na plusie, jak nie więcej :eek:

Ja po pierwszej ciąży chudłam dokładnie 9 miesięcy, podobnie jak z odzyskiwaniem sił. Dokładnie po tym czasie wróciłam do pełnej formy. Ale też miałam 10 lat mniej ;-)

Chacha coś mi się jeszcze przypomniało. Na co dzień jestem osobą dość hm... zgrabną, na pewno nie przystępną, ubieram się "do ciała" i teraz absolutnie wszyscy chcą mnie zobaczyć. Najczęściej o co pytają to: a jak wglądasz, dużo przytyłaś, jaki masz brzuch? I koniecznie chcą mnie obejrzeć.

A ja jak na złość jestem zakopana w swojej jamce w domku :-D:-p
Nie ma oglądania, to nie kino :-p

Ostatnia edycja:
u mnie tak samo jak ktoś kto mnie dawno nie widział do mnie dzwoni to pierwsze pytanie ile przytyłam ?? :-D

Oj Styna, może być ciężko :-p Na szczęście miesiące po porodzie nam sprzyjają, ciepło, dużo warzyw i owoców, długie dni, jest szansa :-D;-)

reklama
Hope nie strasz mnie ja nie mam 9 miesięcy, bo we wrześniu wychodzę za mąż

Właśnie proszę nie straszyć, bo ja również nie mam 9mies, bo w październiku wychodzę za mąż :) Styna - powodzenia, trzymam &&&

I Wszystkim mamusią gratuluję pięknych brzusiów :) może sama się swoim na wieczór pochwalę...

Do góry