• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

kremiki, balsamy na nasze kraglosci

reklama
Kupiłam wczoraj kosmetyki Eveline, serum do biustu i preparat antcellulitowy (ale tylko 1 bo nie doczytałam na opakowaniu, że serum też jest potrzebne i wklepuje się je wcześniej :wściekła/y::wściekła/y::dull:) i .... jestem zachwycona ich konsystencją, zapachem i wchłanianiem się .... po prostu REWELACJA i faktycznie za taka cenę :szok: :happy2::happy2:, tak że Abejka dzięki za tak świetny TIPP :-)!!!!

Kosmetyków Olay jeszcze nie kupowałam, bo muszę najpierw wyczaić, które nadają się do mojej cery ... a mam baaaaaardzo suchą :dull:

bb25, no własnie nie ma informacji na etykiecie ze mozna smarowac jak sie karmi piersią wiec napisałam do Eveline i dostałam odpowiedź ze badania jeszcze trwają. Wobec czego jak karmiłam piersią uzywałam innego - z Mirraculum. Teraz już nie karmię piersią, więc zaczęłam uzywac. Mamom karmiącym radziłabym się jeszcze chwilowo wstrzymać..

reklama
dzięki za odpoweidź, moje piersi wygladaja tragicznie.Przed ciaż a miałam rozmiar 75e, a teraz to nawet 75h.Mam nadzieję ze jak nie bedę miała pokarmu to mi zmaleja o kilka rozmiarów.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry