Maja25
mama Laury i Maxia
Majka a napewno aby masz ten cellulit??? :-)
dowcipas z ciebie
...no mam kurde
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Majka a napewno aby masz ten cellulit??? :-)
...no mam kurde
no a mi sie chce wlasnie bo sie zawzielam do tego masaze codziennie pod prysznicem i mimo to slabe efekty,no coz pozostaje mi chyba sie z nim zaprzyjaznic:-JA 2 tyg to chyba jeszcze wczesnie na efekty, no i nalezałoby sie smarowac systematycznie 2x dziennie.Mi sie nie zawsze chciało![]()
Ja zywałam zielonej serii z Eveline na cellulit i jestem zdania, ze to jedne z niewielu kosmetyków, które w tej materii działaja, na dodatek mając miła dla kieszeni cene...
ale wiadomo, ze nie wszyscy reaguja tak samo. A 2 tyg to chyba jeszcze wczesnie na efekty, no i nalezałoby sie smarowac systematycznie 2x dziennie.Mi sie nie zawsze chciało![]()

... ja również proszęMogę prosić o dokładne namiary na ten cudo kosmetyk? Muszę coś zrobić ze swoim cellulitem![]()
.Jedyny minus (chociaż może właśnie plus) to dość intensywne uczucie chłodu i pieczenie (te preparaty zawierają chyba dużo mentolu )
. I wiele lepiej mi się wtedy zasypia;-)
.no to gratuluję, bo po posmarowaniu się tymi cudami mój mąż ma zakaz dotykania, odzywania się i wogóle jakiegokolwiek kontaktu ze mną do czasu gdy to działanie ustąpi. Inaczej gotowa jestem pogryźćA ja tam lubię to uczucie. I wiele lepiej mi się wtedy zasypia;-)
.

hahaha .... świetneja też mam ten krem. Od kilku miesięcy stoi sobie na półce i płacze, że ciągle o nim zapominam.
;-)no to gratuluję, bo po posmarowaniu się tymi cudami mój mąż ma zakaz dotykania, odzywania się i wogóle jakiegokolwiek kontaktu ze mną do czasu gdy to działanie ustąpi. Inaczej gotowa jestem pogryźć![]()
A ja tam kładę się na łóżeczku i się odprężam;-). Ale Ciebie może mąż a mnie tam balsamiki

.