• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kresa ciążowa

paaulaa1657

Aktywna w BB
Hej Dziewczyny!
Z mężem staramy się od kilku miesięcy o dzidziusia :) w związku z tym mam pytanie :
Kiedy pojawiła się u Was kresa ciążowa na brzuchu? Miała któraś z Was ją już na samym początku ciąży? Ja testu jeszcze nie robię bo jeszcze tydzień do spodziewane miesiączki ale tydzień temu zobaczyłam na moim brzuchu widoczną brązową kreskę od pępka w dół i mój mąż też ją wyraźnie widzi! :) nie miałam jej wcześniej na 100%. A może to oznaką czegoś innego niż ciąży... Może taka kreska znaczyć coś innego?

reklama
Jak długie masz cykle? Tydzień temu ja zobaczyłaś tydzień do okresu, to patrząc na kreskę było około 2tyg do okresu, moim zdaniem byłaś w okolicach owulacji widząc tą kreskę. Ja nie miałam. Mój pierwszy objaw to brak miesiączki i ból piersi.

Jak długie masz cykle? Tydzień temu ja zobaczyłaś tydzień do okresu, to patrząc na kreskę było około 2tyg do okresu, moim zdaniem byłaś w okolicach owulacji widząc tą kreskę. Ja nie miałam. Mój pierwszy objaw to brak miesiączki i ból piersi.
Wiesz co ja jestem 3 cykl po odstawieniu tabletek więc te cykle mam różne... Więc w sumie sama nie wiem czy jestem tydzień przed miesiączka, ale tak obstawiam...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry