reklama

Kresa ciążowa

reklama
Zrobiłam kilka dni temu i negatywny, a że do okresu jeszcze tydzień to wolę na razie nie robić i poczekać już do pierwszego dnia planowanej miesiączki, to o to chodzi:) wiesz nie chce robić codziennie bo się za bardzo nakręce
Aa ja zrozumiałam, że jesteś tydzień po terminie @ ,no to pewnie poczekaj, nie ma co teraz robić

Zrobiłam kilka dni temu i negatywny, a że do okresu jeszcze tydzień to wolę na razie nie robić i poczekać już do pierwszego dnia planowanej miesiączki, to o to chodzi:) wiesz nie chce robić codziennie bo się za bardzo nakręce
Mi negatywny test wyszedł nawet w dniu spodziewane @. Test pozytywny wyszedł 2 tyg. po terminie @ Niektórym dziewczynom testy owulacyjny wskazują ciąże przed terminem @

Słuchajcie ja w ogóle jutro mam wizytę u ginekologa taką kontrolną coroczna, jeśli dopiero jestem na tydzień przed miesiączka a byłabym w ciąży to chyba nawet u lekarza jeszcze nie będzie nic widać nie??

U mnie pojawiła się na dole bardzo wcześnie, bo jeszcze przed spodziewaną datą miesiączki, a na górze, nad pępkiem ok. 20 tygodnia.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry