Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Luka - w Krakowie jest więcej niż jeden szpital dziecięcy.... a co za tym idzie więcej niż jeden oddział intenywnej terapii...Kraków to całkiem spore miasto
prof. Lauterbach może sobie do Kliniki wpuszczać dziennikarzy lub nie- w sumie mi to ganc pomada, bo ja dziennikarzem nie jestemA jeśli chcesz już tak dokładnie bawić się w łapanie mnie za słowa: nie napisałam, że widzę noworodki z intensywnej terapii, tylko że mam "przez ścianę" intensywną terapię noworodka. A chore dzieci niestety widuję, bo pracuję na terenie szpitala. I za każdym razem serce mnie boli.
Jeśli znajdziesz wolną chwilkę, to bardzo prosiłabym o doprecyzowanie na czym polega moja rzekoma stronniczość...Z góry dziękuję!
Efilo -dziękuję za miłe słowa
Nie chcę nikogo przekonywać do kwadratury koła ani wmawiać mu że czarne jest białe. Ale irytują mnie wypowiedzi na niektórych forach, wyglaszane jako prawda objawiona ( nie wskazując palcem prym wiedzie tu gazeta.pl) że bankowanie krwi jest nielegalne...że krew i tak jest do niczewgo po rozmrożeniu...że na pewno jak przyjdzie co do czetgo to i tak podmienia próbkę...itp.itd. Ehh. Może mam dziwny chratakter
ale skoro wiem, że WIEM, to się po prostu muszę odezwać.
Ale trudno się dziwić internautom, skoro np.w lutowym numerze "Mam Dziecko"w artykule "życie płynie w pępowinie" też stwierdzono, że banki nie mają akredytacji, co jest wierutną bzdurą!
Zastanawia mnie, dlaczego ktos zadaje sobie trud pisania o czymś, o czym nie ma pojęcia i wprowadza przyszłe mamy w błąd w kwestii tak zasadniczej jak zdrowie i - być moze- życie ich dziecka....

Sa jakies ksiazki... ale nie wystarczajace info...