reklama
Martynka1987
Mama Rafałka i Roksanki!!
Ciekawe skad nasze dzieci biorą pomysły na te rozne miny, zachowania itd. Czyzby od nas podłapywały
?? hi hi
?? hi hiA wyobraźcie sobie, że mój Tata to na mnie krzyczy, jak Izka się tak zachowuje,
bo: "to niezdrowo dla nerwów dziecka i powinno mieć to co chce".
Hehe! A ja jak byłam mała to wokół same zakazy były!
Krzyczy na mnie też, jak ją komar ugryzie.
Wymyślił ostatnio, że powinniśmy w nocy warty trzymać i pilnować, żeby Izy komar nie ugryzł!
Się dzidkowi pomieszało w głowie od uroku osobistego wnuczki![]()
Hehehehhe dooobreeeeeeeeee

Mo tesc, to tez ma takie podczejscie jak dziecko chce to powinno sie to dac, a jak placze to trzeba wszystko zeby przestalo...
Tesciowa nawet teraz jak zosia je obiad karmi ja...bozosienke pewnie raczki bola
A smrodziuch wykorzystuje to ile wlezie
Tesciowa nawet teraz jak zosia je obiad karmi ja...bozosienke pewnie raczki bola
A smrodziuch wykorzystuje to ile wlezie
Malena dobre
Bartek ostatnio robi focha, ale takiego czarusia: opuszcza bródkę do klatki piersiowej i zerka, czy działa. Zamach rzęskami i uśmiech numer 5
Kasia my na to właśnie mówimy styl na czarusia

U mnie w domu drzwi się nie domykają i jak się nie zamknie na zamek to potrafią się same otworzyć. Pewnego dnia w domu cisza i szukam dziecka a jedno w mieszkaniu niema. Ja panika wołam go a tu za chwilę otwierają się drzwi na korytarz i moje małe szczęście z wielkim uśmiechem wkracza do domu. Gorzej że mieszkamy na 2 piętrze i wszędzie schody a to jego ostatnio ulubiona zabawa.
A dziś mi zwiał ze sklepu jag go postawiłam żeby zrobić zakupy...... ten to niczego się nie boi.
A dziś mi zwiał ze sklepu jag go postawiłam żeby zrobić zakupy...... ten to niczego się nie boi.
U nas od paru dni samodzielne kroczki. Jeden, dwa czasem trzy ale widzę że mu się to podoba i że chce iść sam i tak patrzy na rączkę jak się puszcza i uśmiecha się :-):-)Ale widzę że się boi chociaż chce.
Już coraz ładniej i dłużej stoi bez trzymania się:-)
Już coraz ładniej i dłużej stoi bez trzymania się:-)
reklama
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
ULKA nie ma to jak milosc siostrzana :-)Nawet po schodach dla siostry mozna wejsc :-)
NATUSIA bRAWO I TROCHE ZAZDROSZCZE u nas mysle ze jeszcze jakies 2/3 miesiace bo oliwka boi sie puszczac No ale nic doczekam sie i ja I jeszcze bede zalowala ze Ona juz biega hehehe
MARMA POTWORNIAK JEST NIESAMOWITY USMIALAM SIE :-)
NATUSIA bRAWO I TROCHE ZAZDROSZCZE u nas mysle ze jeszcze jakies 2/3 miesiace bo oliwka boi sie puszczac No ale nic doczekam sie i ja I jeszcze bede zalowala ze Ona juz biega hehehe
MARMA POTWORNIAK JEST NIESAMOWITY USMIALAM SIE :-)
Podziel się: