magdziunia
Październikowa Mama'08
Ano ... mnie się dziś śniło, że mój synek już chodził i co go posadziłam na naszym łóżku to on myk i już cwaniaczek zchodził.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mądry maluszek, trzebabyło nagrać mu tylko MAMAGratki dla Hanulki,dzielna dziołcha:-)
a ja nagrałam się Mikeszowi wczoraj na jego zabawkę MAMA,TATA,BABA i ten dziś gada TATAA miało być MAMA
;-)a tak to gada pupapuapupa,ałałałała i siasiasia, albo wogóle nic nie mówi tylko rusza tak smiesznie ustami jakby kogoś naśladował
![]()
Kate28 mała akrobatka z Mariki rośnie, a może do "Mam talent" :-)
I my w koncu umiemy się obracac z plecków na brzuszek. Z tego powodu znalazłam dziecko na podłodze a nie na swoim kocyku;-)
a ja nagrałam się Mikeszowi wczoraj na jego zabawkę MAMA,TATA,BABA i ten dziś gada TATAA miało być MAMA
;-)a tak to gada pupapuapupa,ałałałała i siasiasia, albo wogóle nic nie mówi tylko rusza tak smiesznie ustami jakby kogoś naśladował
![]()
A my zapisaliśmy się dziś na kurs pływania i zaczynamy od pierwszej soboty kwietnia czyli od 4.04!:-):-)
Już nie mogę się doczekać. Ciekawe czy spodoba mu się basen![]()
Ciekawe czy spodoba się to naszym maluchom?też nie mogę się doczekać nasego kursu pływania
Ciekawe czy spodoba się to naszym maluchom?:-)
Mam nadieję że Bartuś podobnie jak tata polubi wodę i będzie się w niej dobrze czuł![]()
My planujemy w tą sobotę wybrać się sami jeszcze przed kursem żeby zobaczyć jak zareaguje Bartuś na tą atmosferę .my chodzimy sami i Marika uwielbia się pluskać, zobacymy jak będzie z instruktorem i innymi maluchami