reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Krok po kroczku, czyli postępy naszych Maluszków

A moja takie loki palcem kręci. Śmiejemy się, że to po Cioci Grażynce (M. siostrze), bo ona ma taki tik nerwowy.

A miałam Ci już wcześniej napisać, żę Miki ma z....e włosy - takie jaśniutkie!:tak:

a dzięki Malenko;-)one mu się ciągle zmieniają,jak urodził się to miał czarne,potem takie mysie,a teraz to raz jasny blond a raz jakby rudy:eek::laugh2:ale kogut to mu dalej stoi,tylko z tyłu ma placek łysy i po kąpieli wyglada jak kozak:-D Za to Izunia ma śliczne czarne,a loki niech kręci,są zawsze w modzie;-)

reklama
a dzięki Malenko;-)one mu się ciągle zmieniają,jak urodził się to miał czarne,potem takie mysie,a teraz to raz jasny blond a raz jakby rudy:eek::laugh2:ale kogut to mu dalej stoi,tylko z tyłu ma placek łysy i po kąpieli wyglada jak kozak:-D Za to Izunia ma śliczne czarne,a loki niech kręci,są zawsze w modzie;-)

A też się zmieniały. Urodziła się z czarnymi, potem zjaśniały, a teraz widzę, że nowe rosną czarne - to po tatusiu - on ma aż granatowe włosy :tak:
Nie wiedziałam, że blondyn może się z czarnymi urodzić.
Też mamy placek z tyłu a po bokach za uszami takie długie, że wygląda jak żul spod monopolowego od tyłu ;-)

U Bartka po urodzeniu były czarne a teraz wyjaśniały choć nada ma ciemne, a ma kilka włosków takich jakby z grzywki tak długich że mu do oczu wpadają:rofl2:

A oto i Marika w akcji. Zobaczcie co wyprawia.... Dodam, że do przodu nie idzie tylko czasem trochę jej się uda rzucić ciało do przodu i przesunąć kilka centymetrów.

1.jpg może stanę na palcach i coś to da...

2.jpg jednak nie...

3.jpg oj byle trochę do przodu :-D

4.jpg i znowu na kolankach

Ostatnia edycja:
JEJKU KATE NO NIE ,NIE MOGE moja to tylko na brzuszku i nie mysli o byciu na kolanach Dobrze ci ta pediatra powiedziala Bo Ona serio robie strasznie szybko postepy :-)
POZAZDROSCIC :-) MASZ BARDZO DZIELNA I SILNA CORECZKE SUPER u mnie nie ma takiego czegos Ale kiedys sie doczekam

A oto i Marika w akcji. Zobaczcie co wyprawia.... Dodam, że do przodu nie idzie tylko czasem trochę jej się uda rzucić ciało do przodu i przesunąć kilka centymetrów.

Zobacz załącznik 126435 może stanę na palcach i coś to da...

Zobacz załącznik 126436 jednak nie...

Zobacz załącznik 126437 oj byle trochę do przodu :-D

Zobacz załącznik 126438 i znowu na kolankach

Nie,no coś pięknego KATE:-)Ale mi się mordka usmiechnęła,no naprawdę Super Marika!!BRAWO!!Mogę M pokazać?On chyba padnie ze zdziwienia,bo przecież Mariczka ma 5 mis. i 2 dni dopiero:szok:

No my też w szoku :-D ale przecież nikt jej nie zmusza, tylko ona tak sama... Lubiła od początku na brzuszku, więc może efekty tego są? Teraz nawet zaczęła zasypiać na boczku, czego nigdy nie było.

Już współczuję Babci, pod której opieką zostanie mój "aniołek" :-p

Malena - ona turlać też się nie turla...

Malena - ona turlać też się nie turla...

Eksplorować chce do góry.
Może astronautką zostanie :tak:

Moja się nie przekręca nawet.
Po prostu nie jest tym zainteresowana.
Jak nie może dosięgnąć czegoś, to wszczyna taki lament, że mama biegnie z prędkością światła, żeby tylko uciszyć rozdarciuch i zabawkę podaje :tak:
Jestem rozczarowana SWOJĄ postawą :sorry:

reklama

Zobacz załącznik 126435 może stanę na palcach i coś to da...

Zobacz załącznik 126436 jednak nie...

Zobacz załącznik 126437 oj byle trochę do przodu :-D

Zobacz załącznik 126438 i znowu na kolankach
O masakra w jakim jestem szoku.:szok: Az tego to sie nie spodziewałam.:szok: Nie moge wyjśc z podziwu. :szok:Cudnie naprawde prześwietnie:tak::tak::tak:

Do góry