Mama Maksa
październikowa mama
Gratulacje

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
u nas tak samo, lubi też bawić się moimi włosami, tylko ,że czasem jak pociągnie.....Z nowości to zafascynowana jest moją twarzą - jak je cyca albo trzymam ją na rękach lub kolanach to ciągle dotyka, gładzi mnie, włada palce do mojej buzi..
Brawo dla Kacperka!!!To to u nas zaczęły się ciężkie czasy. Młody właśnie dziś załapał raczkowanie. U nas upał więc Kacper siedzi w samym bodziaku z krótkim rękawkiem z gołymi nóżkami no i poszło. Zastanawiam się czy mam się bać czy cieszyć ....Na szczęście jak ma coś na nóżkach to już mu nie idzie
![]()
Cos nie rozumiem Mysleliscie ze bedzie synek ?M strasznie chcial syna Teraz chcecie sie starac o drugie dziecko i ty masz nadzieje na siostrzyczke dla Amelci mimo ze M chce syna ?Bo nie wiem czy dobrze zrozumialam ;-)A nie chcieliscie wiedzieć, czy USG się pomyliło
:-) my nie wiedzieliśmy do końca co będzie- bo nie chcieliśmy wiedzieć :-) wszyscy mówili że ładnie wyglądam no i mało przytyłam no i że to na pewno będzie chłopczyk więc szliśmy rodzić z przekonaniem że to właśnie Aleks się urodzi :-)
Ewelka2112 my już niedługo zaczniemy się starać o drugiego skarba :-)i mam nadzieje że Amelka będzie miała siostrzyczkęmój mąż chociaż za Amelką świata nie widzi to i tak chce mieć jeszcze chłopca :-) zastanawiam się tylko czy nadal będziemy chcieli żeby to była niespodzianka
Co do smoczka to na szczęście moja Amelcia nie płacze jak jej dyduś "ucieknie" o tyle dobrze bo wystarczy że o 6 rano robi nam pobudkę!!!
No to wielkie GRATULACJETo to u nas zaczęły się ciężkie czasy. Młody właśnie dziś załapał raczkowanie. U nas upał więc Kacper siedzi w samym bodziaku z krótkim rękawkiem z gołymi nóżkami no i poszło. Zastanawiam się czy mam się bać czy cieszyć ....Na szczęście jak ma coś na nóżkach to już mu nie idzie
![]()
Wiec jak nie bedziesz chciala aby raczkowal to skrpetki i koniec raczkowania heheheb To pewnie na chwile bo zaniedlugo we wszystkim juz raczkowac bedzie
WSZYSTKIM MALUSZKO GRATULUJE NOWYCH OSIAGNIEC
Oli stara sie przekrecic z brzuszka na plecki ale nie zawsze jej to eychodzi Strasznie rewie sie do siadania Stara sie podtrzymywac wszystkiego aby tylko dzwigac sie do siadania :-)
mój mąż bardzo by chciał synka ale ja jak już mamy córeczke-Amelkę to chciałabym żeby miała siostrzyczkę :-)Cos nie rozumiem Mysleliscie ze bedzie synek ?M strasznie chcial syna Teraz chcecie sie starac o drugie dziecko i ty masz nadzieje na siostrzyczke dla Amelci mimo ze M chce syna ?Bo nie wiem czy dobrze zrozumialam ;-)
Z pierwszym dzieckiem było mi to obojętne ale teraz bardzo bym chciała żeby Amelka miała z kim plotkować o babskich sprawach ;-) Może dlatego że i ja miałam starszą siostre;-)
A jak już dorwie się do mojej brody to szoruję dziąsełkami o nią z taką siłą ... a zęboli nadal jak nie było tak nie ma.