reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Krok po kroczku, czyli postępy naszych Maluszków

mi kamil rano się przekręcił na bok z brzuszka, we łazience na ściany dałam nalepki piankowe i dziś rano jak je zobaczył to całe wietrzenie pupy studiował, pozatym teraz mu się podoba kubuś puchatek mała maskotka, też wpatruje się w niego jak obrazek i daje mu boksy

reklama
Pati u mnie podobnie - Sebuś już od kilku dni przekręca się z boku na plecki, albo z plecków czy brzuszka na bok.
No i zaczyna powoli coś tam gaworzyć - swoje ejo, aaa i eee.
A najśmieszniejsze jest to jak chce kichnąć i jakoś mu się nie udaje - no i wychodzi takie gośne eeeaaaa jakby ziewanie :-D
Muszę to nagrać kiedyś - tylko jak bo przecież na zawołanie nie kicha ;-)

A no i powoli zaczyna już się świadomie uśmiechać - to piękne chwile.
A mąż czeka na taką kiedy będzie mógł połaskotać małego po brzuszku a on odpowie śmiechem.

Ehhh no to widze że musze na dłuzej kłasc Hanie na brzuszku...bo nawet nie wiem czy potrafi sie obrócić.

Moja Marika dziś odkryła paluszki (wcześniej miała rękawiczki, a wczoraj już jej zdjęłam, bo obcięliśmy paznokcie) i cały czas je wkłada do buzi i ssie.

Coraz bardziej podoba jej się kąpiel, zwłaszcza jaj jest dużo wody i już nie krzyczy.

I dziś chyba pierwszy raz leży spokojnie bez płaczu od 15 minut haha

reklama
Do góry