reklama
malena81
mamusia październikowa 08
A ja głupia zazdroszczę Wam obrotów 
U nas to samo! Zrzucała karuzelę sobie na głowę!
Ja daję pełne po Johnsonie ;-)
GRATU:LACJE!!!
I tu GRATULACJE!
Ale zdolniachy!!!
Muszę Izuni na ambicje wjechać
Amelka śliczniutka.
Ja mam pajacyk-prosiaczek Kubusiowy.
Muszę Wam fotkę wrzucić, bo normalnie nas ludzie na ulicy zaczepiają - tak śmiesznie wygląda

Bartek zepsuł karuzelęTak pociągnął za zabawkę, że pękła w miejscu łączenia
![]()
U nas to samo! Zrzucała karuzelę sobie na głowę!
Ja jak przebieram mała to daje jej puste pudełeczko po sudokremie i wtedy nie zadne obroty jej w głowie tylko gryzienie pudełeczka bo wcześniej była masakra, kupa podczas przewijania była prawie wszedzie![]()
Ja daję pełne po Johnsonie ;-)
MOLI, u nas też przewijak leży tylko na łózku po kąpieli, żeby się nie zamoczyło
A u nas dziś pierwsze prawdziwe "kroczki" do przodu na kolankach![]()
GRATU:LACJE!!!
KATE super Ale to bylo do przewidzenia :-)
MAMO MAKSIA mnie sie przez moj glupi net filmik nie chce otworzyc :-(
Dzis podczas zabawy z G OLIWKA usiadla sama z lezenia na siad :-)
G ja delikatnie trzymal za nozki Ale ona dzis tak od rana usilnie starala sie usiasc Jak nigdy dzis sie rwala do siedzenia
I tu GRATULACJE!
Ale zdolniachy!!!
Muszę Izuni na ambicje wjechać

Mama Maksa super!!!! moja Amelka to troszkę leniwa dziewczynka :-( Zobaczcie jak dzisiaj pięknie wyglądała :-)![]()
Amelka śliczniutka.
Ja mam pajacyk-prosiaczek Kubusiowy.
Muszę Wam fotkę wrzucić, bo normalnie nas ludzie na ulicy zaczepiają - tak śmiesznie wygląda

moli81
Mamuśka Mikuśka
MOLI, u nas też przewijak leży tylko na łózku po kąpieli, żeby się nie zamoczyło
A u nas dziś pierwsze prawdziwe "kroczki" do przodu na kolankach![]()
Nie,no BIG GRATKI!!Teraz to mamuśka nie posiedzisz

A ja wam pokaże jak mój maksio sie rozbujał;-);-)
YouTube - Rozbujany Maksio
Ale gigancik,nochmalnie:-)WIELGACHNE GRATKI ZA BUJANKO:-)Miki od dwóch dni tyż tak zaczął robić i do tyłu odskakuje i nie wie o co chodzi

KATE super Ale to bylo do przewidzenia :-)
MAMO MAKSIA mnie sie przez moj glupi net filmik nie chce otworzyc :-(
Dzis podczas zabawy z G OLIWKA usiadla sama z lezenia na siad :-)
G ja delikatnie trzymal za nozki Ale ona dzis tak od rana usilnie starala sie usiasc Jak nigdy dzis sie rwala do siedzenia
Nie,no Oli SIŁACZKA nochamlnie:-)GRATECZKI:-)Spryciula mała:-)
Mama Maksa super!!!! moja Amelka to troszkę leniwa dziewczynka :-( Zobaczcie jak dzisiaj pięknie wyglądała :-)![]()
ale Tygryska słodka,a ja jaka zadowolona:-)Wogóle śliczne imię,ja chciałam albo Olę albo Amelkę mieć,a wyszedł Mikołaj

My do końca myśleliśmy że będziemy mieli chłopczykaja chciałam albo Olę albo Amelkę mieć,a wyszedł Mikołaj![]()

Mama Maksa
październikowa mama
WIOLAS to niespodzianke mieliście niezłą
A ja wczoraj wieczorem byłam w szoku. Kiedys wam pisałam ze mój Maksio usypia ze smokiem ale w nocy już sie nie budzi i mnie nie wola żebym mu go podała. Jak uśnie i mu smok wypadnie to zawsze mu kłade w rogu łużeczka. I wczoraj jak szłam spać poszłam do niego i go przykrywałam bo oczywiście sie rozkopuje. Ja patrze a on sie przekręca i zaczyna po ciemku szukać rączką smoka. Od razu wiedział gdzie ma szukać wymacał go sobie sam i hop do buzi i dalej w kime poszedł. Byłam w szoku ze on takie rzeczy robi
I teraz wiem czemu juz mu w nocy nie jestem potrzebna
A ja wczoraj wieczorem byłam w szoku. Kiedys wam pisałam ze mój Maksio usypia ze smokiem ale w nocy już sie nie budzi i mnie nie wola żebym mu go podała. Jak uśnie i mu smok wypadnie to zawsze mu kłade w rogu łużeczka. I wczoraj jak szłam spać poszłam do niego i go przykrywałam bo oczywiście sie rozkopuje. Ja patrze a on sie przekręca i zaczyna po ciemku szukać rączką smoka. Od razu wiedział gdzie ma szukać wymacał go sobie sam i hop do buzi i dalej w kime poszedł. Byłam w szoku ze on takie rzeczy robi

A ja wam pokaże jak mój maksio sie rozbujał;-);-)
YouTube - Rozbujany Maksio
Super !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A ja wczoraj wieczorem byłam w szoku. Kiedys wam pisałam ze mój Maksio usypia ze smokiem ale w nocy już sie nie budzi i mnie nie wola żebym mu go podała. Jak uśnie i mu smok wypadnie to zawsze mu kłade w rogu łużeczka. I wczoraj jak szłam spać poszłam do niego i go przykrywałam bo oczywiście sie rozkopuje. Ja patrze a on sie przekręca i zaczyna po ciemku szukać rączką smoka. Od razu wiedział gdzie ma szukać wymacał go sobie sam i hop do buzi i dalej w kime poszedł. Byłam w szoku ze on takie rzeczy robiI teraz wiem czemu juz mu w nocy nie jestem potrzebna
![]()
Oj to dobrze Ci Za to mój maluch znowu oszalał. W nocy budzi mi się co chwila. Bez przerwy chce jeść. A niech mu tylko smoczek wypadnie to od razu ryk. Normalnie znowu chodzę jak zombi...
Ewelka2112
luty2006 październik2008
A może za drugim razem sie uda i będzie chłopczyk:-)My do końca myśleliśmy że będziemy mieli chłopczykamiał mieć na imię Aleksander :-) Dla dziewczynki miałam 2 imiona: Amelka i Emilka
Wszyscy jednogłośnie zaakceptowali Amelkę więc tak zostało ;-) Szkoda tylko że mój mąż nastawił się że będzie chłopczyk
wyobraźcie sobie że wózek mamy w kolorze granat z niebieskim :-) pokoik Amelci ma niebieską tapetę!!!! pościel zamówiłam na allegro beżową a przyszła niebieska!!!!!- wszystkie znaki wskazywały na chłopczyka
A tu chyc mamy dziewczynkę
![]()
Wow ja to jestem w szoku, ale spryciaż z niegoWIOLAS to niespodzianke mieliście niezłą
A ja wczoraj wieczorem byłam w szoku. Kiedys wam pisałam ze mój Maksio usypia ze smokiem ale w nocy już sie nie budzi i mnie nie wola żebym mu go podała. Jak uśnie i mu smok wypadnie to zawsze mu kłade w rogu łużeczka. I wczoraj jak szłam spać poszłam do niego i go przykrywałam bo oczywiście sie rozkopuje. Ja patrze a on sie przekręca i zaczyna po ciemku szukać rączką smoka. Od razu wiedział gdzie ma szukać wymacał go sobie sam i hop do buzi i dalej w kime poszedł. Byłam w szoku ze on takie rzeczy robiI teraz wiem czemu juz mu w nocy nie jestem potrzebna
![]()

malena81
mamusia październikowa 08
My do końca myśleliśmy że będziemy mieli chłopczykamiał mieć na imię Aleksander :-) Dla dziewczynki miałam 2 imiona: Amelka i Emilka
Wszyscy jednogłośnie zaakceptowali Amelkę więc tak zostało ;-) Szkoda tylko że mój mąż nastawił się że będzie chłopczyk
wyobraźcie sobie że wózek mamy w kolorze granat z niebieskim :-) pokoik Amelci ma niebieską tapetę!!!! pościel zamówiłam na allegro beżową a przyszła niebieska!!!!!- wszystkie znaki wskazywały na chłopczyka
A tu chyc mamy dziewczynkę
![]()
A nie chcieliscie wiedzieć, czy USG się pomyliło

![]()
O kurcze! Ale spryciarz!
reklama
A nie chcieliscie wiedzieć, czy USG się pomyliło
:-) my nie wiedzieliśmy do końca co będzie- bo nie chcieliśmy wiedzieć :-) wszyscy mówili że ładnie wyglądam no i mało przytyłam no i że to na pewno będzie chłopczyk więc szliśmy rodzić z przekonaniem że to właśnie Aleks się urodzi :-)
Ewelka2112 my już niedługo zaczniemy się starać o drugiego skarba :-)i mam nadzieje że Amelka będzie miała siostrzyczkęmój mąż chociaż za Amelką świata nie widzi to i tak chce mieć jeszcze chłopca :-) zastanawiam się tylko czy nadal będziemy chcieli żeby to była niespodzianka
Co do smoczka to na szczęście moja Amelcia nie płacze jak jej dyduś "ucieknie" o tyle dobrze bo wystarczy że o 6 rano robi nam pobudkę!!!
Podziel się: