moli81
Mamuśka Mikuśka
WIOLAS to niespodzianke mieliście niezłą
A ja wczoraj wieczorem byłam w szoku. Kiedys wam pisałam ze mój Maksio usypia ze smokiem ale w nocy już sie nie budzi i mnie nie wola żebym mu go podała. Jak uśnie i mu smok wypadnie to zawsze mu kłade w rogu łużeczka. I wczoraj jak szłam spać poszłam do niego i go przykrywałam bo oczywiście sie rozkopuje. Ja patrze a on sie przekręca i zaczyna po ciemku szukać rączką smoka. Od razu wiedział gdzie ma szukać wymacał go sobie sam i hop do buzi i dalej w kime poszedł. Byłam w szoku ze on takie rzeczy robiI teraz wiem czemu juz mu w nocy nie jestem potrzebna
![]()
nie,no spryciula z Maksa

My do końca myśleliśmy że będziemy mieli chłopczykamiał mieć na imię Aleksander :-) Dla dziewczynki miałam 2 imiona: Amelka i Emilka
Wszyscy jednogłośnie zaakceptowali Amelkę więc tak zostało ;-) Szkoda tylko że mój mąż nastawił się że będzie chłopczyk
wyobraźcie sobie że wózek mamy w kolorze granat z niebieskim :-) pokoik Amelci ma niebieską tapetę!!!! pościel zamówiłam na allegro beżową a przyszła niebieska!!!!!- wszystkie znaki wskazywały na chłopczyka
A tu chyc mamy dziewczynkę
![]()
no ja liczyłam na dziewczynkę,nie ukrywam,ale my szybko wiedzieliśmy że to chłopak będzie,bo na USG widać było jak nic jajka