reklama
Martynka1987
Mama Rafałka i Roksanki!!
Ogolnie fajny widok
Tylko on sie zaczyna puszczac wnajmniej oczekiwanych momentach i w koncu sobie gdzies łeb rozbije... Ale dobre jest to ze jak widzi ze leci to nie jak kłoda tylko szybko wyciaga raczki i spada na nie, albo jak traci rownowage to siada albo na klęczki leci :-) Ogolnie to mały akrobata jest, wszedzie wlezc probóje, usiasc itd 
Tylko on sie zaczyna puszczac wnajmniej oczekiwanych momentach i w koncu sobie gdzies łeb rozbije... Ale dobre jest to ze jak widzi ze leci to nie jak kłoda tylko szybko wyciaga raczki i spada na nie, albo jak traci rownowage to siada albo na klęczki leci :-) Ogolnie to mały akrobata jest, wszedzie wlezc probóje, usiasc itd 
Agniesia25:)
Agniesia25:)
Brawo dla wszystkich maluszkow, jakos mi sie wydaje ze te nasze jakies wyjatkowo zdolne sa
Nie ma to jak skromnosc, ale powiedzcie same ze nie.....;-)
Nie ma to jak skromnosc, ale powiedzcie same ze nie.....;-)Brawo dla wszystkich maluszkow, jakos mi sie wydaje ze te nasze jakies wyjatkowo zdolne saNie ma to jak skromnosc, ale powiedzcie same ze nie.....;-)
delikatnie mówiąc

dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
MARTYNKA BRAWA :-)
AGA dobra jestes hihihih
A ja sie zastanawiam ktore z dzieciaczkow bedzie razem z moja Oliwka nalezalo do najpozniej chodzacych z pazdzioszkow :-)
AGA dobra jestes hihihih
A ja sie zastanawiam ktore z dzieciaczkow bedzie razem z moja Oliwka nalezalo do najpozniej chodzacych z pazdzioszkow :-)
mirabelka73
Październikowe mamy'08
dorota Iga na pewno
odkąd zaczęła raczkować to nawet zapomniała że stanąć potrafi podpierając się
odkąd zaczęła raczkować to nawet zapomniała że stanąć potrafi podpierając sięreklama
Podziel się: