reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Krok po kroczku, czyli postępy naszych Maluszków

reklama
MINISIA, MAGDA - już mi się przypomniało, dlaczego nie chciało mi się już tu pisać. Normalnie Wam to chyba wszystko trzeba na filmie pokazać + we wszystkim przytakiwać. No tak, klub wzajemnej adoracji... zapomniałam...

Nie bardzo wiem o co ci chodzi...ale nic dziwnego, ja nie przytakuje, nie oczekuje tego od innych, chyba ze sie z kims zgadzam...klub wzajemnej adoracji to chyba odpada...A co do pokazywania filmow...wiesz jakos nie czuje potrzeby ich ogladania, aczkolwiek czasami nie chce sie wierzyc ale co tam to tylko moje zdanie z ktorego i tak nic sobie nie robisz, wiec nie wiem po co jeszcze czytasz moje posty.
Dziewczyny ja tu prosze o nie klocenie sie bo to watek postepy a nie kloceniowy
Mariczka to zdolniacha :-)

GOSIU ale wiesz czasem w tym naszym kurniku chodzi o poklocenie sie :-)

Tylko wiesz czasami mam wrazenie ze robi sie tu poprostu wyscig szczurow...
Wszystkie dzieci sa zdolne;-)Nie tylko jak to napisalas Mariczka...:-p A kto z kim sie kluci?? kazda powie swoje zdanie i juz, chociaz nie powiem czasami az mnie korci zeby cos napisac;-) Jak ktos mnie krytykuje, niech to robi, tylko nie wiem dlaczego ktos obraza sie jak ja skrytykuje kogos (chociaz nawet nie wiem czy mozna to nazwac krytyka, raczej malym niedowierzaniem)

Nie bardzo wiem o co ci chodzi...ale nic dziwnego, ja nie przytakuje, nie oczekuje tego od innych, chyba ze sie z kims zgadzam...klub wzajemnej adoracji to chyba odpada...A co do pokazywania filmow...wiesz jakos nie czuje potrzeby ich ogladania, aczkolwiek czasami nie chce sie wierzyc ale co tam to tylko moje zdanie z ktorego i tak nic sobie nie robisz, wiec nie wiem po co jeszcze czytasz moje posty.

Tylko wiesz czasami mam wrazenie ze robi sie tu poprostu wyscig szczurow...
Wszystkie dzieci sa zdolne;-)Nie tylko jak to napisalas Mariczka...:-p A kto z kim sie kluci?? kazda powie swoje zdanie i juz, chociaz nie powiem czasami az mnie korci zeby cos napisac;-) Jak ktos mnie krytykuje, niech to robi, tylko nie wiem dlaczego ktos obraza sie jak ja skrytykuje kogos (chociaz nawet nie wiem czy mozna to nazwac krytyka, raczej malym niedowierzaniem)
małym niedowierzanie albo gruba przesada w tym co się pisze w końcu mamy dzieci i każda z nas wie jak jest naprawde ;-)

reklama
Malena - oj :-( niestety nie mam namiarów w Bieszczadach na nic :-( Ja jak tam jeżdżę to mieszkam w schroniskach (najczęściej nocleg w Chatce Puchatka, ale nie polecam, bo to jest na Połoninie Wetlińskiej i ubikacja na zewnątrz... albo w schronisku na Rawkach, a w lecie pod namiotami czasem. Raz spaliśmy w Wetlinie w apartamencie, ale...nie polecam zdecydowanie, tym bardziej, że malutkie pomieszczenie, brudne i zagrzybione.,...
Niestety w samych Bieszczadach ciężko o fajne noclegi...lepiej chyba troszkę dalej szukać... w okolicy Ustrzyk Dolnych, Soliny.... Chyba łatwiej znaleźć w Beskidach.... Ochotnica Górna, Krościenko, itd

Oj na połoninę to się żadną z brzucholem nie wyspindram ;-)
A z Puchatka mam miłe zimowe wspomnienia ;-)
Schroniska odpadają, bo chcemy chatę albo domek letniskowy, tak, żeby mieć luz blues. Warunki nie muszą być ***, ale byle czysto było.
I niekoniecznie Bieszczady Wysokie, ale Bieszczady, bo takie ekipa złożyła zamówienie, a ja jestem główny organizator jak zwykle ( i jak zwykle za późno)

ale sie temat zmienil:-Dno chyba ze Malena Ty tak specjalnie i zaraz napiszesz ze Iza to juz na Tarnice sama wbiega:-D:-D:-D:-p

Nie, ale jak miała 6 miesięcy to weszła na pienińską Sokolnicę z użyciem tatusiowych nóg :-p

Do góry