reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Krok po kroczku, czyli postępy naszych Maluszków

reklama
A mój syn rozpracował wczoraj moją komórkę :eek: Mam dotykowego samsunga bez klawiatury, tylko trzy przyciski i skubany wie, że trzeba nadusić żeby się zaświeciło i ze wszystkich znaczków, które widać na zablokowanym ekaranie od razu na kłódkę przydusił i heja :szok: Nie wspomnę o tym, że sam nagrywa sobie programy na dekoderze :eek: ostatnio coś o sztukach walki :rofl2:

Moj ostatnio się tez bawił moją komórką i jakims cudem ją odblokował i zrobił sobie pare zdjec, a ja biore telefon a tam fotki, jakis sufit, podłoga, jego noga i cos tam jeszcze :-D ha ha

Oliwka dzis popoludniu stala w sypialni Trzymala sie wersalki Ja sie z nia bawilam Ostatnio ulubiona jej zabawa to jak ja ja gonie a ona ucieka :tak:
I ja ja zaczelam gonic a Oliwka z tego wszystkiego nie wiedziala co ma zrobic Puscila sie i poszla sama :tak::tak::-D
Od tego momentu Jak stoi przy tej wersalce to sie puszcza i idzie sama Trzeba ja jeszcze asekurowac Bo sama jeszcze tak calkiem nie umie chodzic Trzeba byc albo przed nia albo za nia w razie jej upadku Jeszcze zrobi kilka kroczkow i upada Juz dzis zaryla o drzwi w lazience Ale moze byc tylko guz :shocked2:

JEJKU JAK SIE CIESZE MOZE DO KONCA ROKU OLIWKA NAUCZY SIE JUZ SAMA CHODZIC
Ona pierwszy raz sie sama puscila ;-)

Dorotko brawo dla Oliwki! Pamiętam jak ja sama cieszyłam się z pierwszych kroczków Bartusia!
Już niedługo wszędzie będzie się puszczać!:tak:

Dorotko robi wrażenie - każda mama cieszy się jak jej pociecha nabywa nową umiejętność.
I jak już nieraz pisałam, że każde dziecko jest inne i w swoim czasie rozwija się.
Także bardzo się cieszę, że Oliwcia już chodzi - teraz z każdym dniem będzie to coraz śmielsze.

reklama
Do góry