reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Krok po kroczku... czyli postępy

Aniu, ja niedawno gadałam z koleżanką, której szwagierka ma córeczkę starszą od Twojej Lili o całe 2 miesiące i ona dopiero od niedawna wstaje, chodzi trzymana za rączki,a wcześniej przemieszczała się tylko i wyłącznie na dupce.Nie raczkowała wcale.I wszystko z nią w porządku,nic jej nie dolega, tylko rodzice się niecierpliwią, że jeszcze nie chodzi ;-).
A Oliwka ostatnio jak widzi naszego psa,to szału dostaje.Jakby mogła to pewnie pobawiłaby się z naszą Fantą, o ile wcześniej nie zostałaby pożarta w całości (Fanta to bernardyn długowłosy przypominający małego cielaka).Tzn.piesio łagodny jak baranek,a le Oliwka nie jest taka i pewnie spróbowałaby czy da się ogon oderwać,albo uszko wyszarpać.I czy sierść to aby nie ubranko które można ściągnąć.A ja po ostatniej akcji z pudlem mojej siostry,na któym Oliwka sprawdzała te rzeczy i została ugryziona w rękę, nie puszczę jej w pobliże żadnego psa.
Poza tym jak się widzi w lustrze to wrzeszczy 'lala lala lala' a jak już się nie widzi to krzyczy 'papa' i robi papa.
A aktualnie demoluje nam mieszkanie.I całuje Jacka buty bo właśnie przyszedł :-D

reklama
Jakie te wasze dzieciaczki słodkie są:-):-):-)
Oliwka to niezla rozrabiara:-DPrawie jak chłopaczek;-)
Boze jak ja uwielbiam dzieci!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bodzinka, ona zachowuje się jak chłopak i wygląda jak chłopak ;-):-D.Ona to co ja sprzątam godzinę demoluje w 5 minut :no:.Żeby w jej pokoiku był porządek musiałabym tam średnio co 10 minut włazić i od nowa wszystko układać.Więcjest totalny bałagan :zawstydzona/y:

Inna ja juz dawno uznalam, ze sprzatanie w pokoju mojego syna nie ma sensu;-);-)Robie to wieczorkiem i jak nie moge sie ruszyc:-D
A teraz Lolek wali noga po klawiaturze:happy2:
Lolek slicznie spiewa, uwielbia patrzec na siebie w lustrze, wczoraj karmil mnie lyzeczka:-)Coraz lepiej tanczy bez trzymania sie czegos, uwielbia sie tulic, taka mala przylepa:-):-)W demolowaniu tez jest niezly....
No i wlazl dzis na fotel, nie mowiac o wlazeniu na tapczanik a z niego na stol;-)

no to martynka mala gadulka gratulacje:tak::-)
lilka ma juz chlopaka:szok:;-)ekstra i juz rosnie z niej mala flirciara:-):-Dach te wloski sliczna z niej dziewuszka:tak:
oliwka maly lobuziak:-)
karolek to po prostu wszystkich "na glowe bije":tak::-)

Dziewczyny, dokładnie 20 minut temu Oliwka podniosła się, trzymając się nóg mojego ojca, obkręciła się i...RUSZYŁA PRZED SIEBIE z rączkami podniesionymi do góry :szok:.Zrobiła kilka dobrych kroczków :-):tak:.Więc jeśli już się odważyła raz to teraz...Aż nie chcemi się myśleć, nie wiem czy kondycyjnie wytrzymam :no:

Madzia jest prześliczna! Zdjęcie cud - miód. Aż mnie ścisnęło jak zobaczyłam włosy Lilki!! Cudo.A moja Zosia łysolek. Ale za to moje drogie Zofia poszłą na całość i teraz przemieszcza się całkiem sprawnie o ile trzyma coś w rękach:-D Np. swojego buta:-) I chodzi mi taka mała dziecina po mieszkaniu na tych swoich małych pulchnych stópkach...Ech

reklama
Oliwka teraz dopiero da popalic mamie;-);-)GRATULACJE:-):-):-)
Zosia musi super wygladac jak tak drepta:-):-):-)Masz racje Kasiu, widok takiego malego chodzacego szkraba to taki piekny widok, az srece rosnie:-):-)Uwielbiam patrzec jak Lolek chodzi i sie bawi potrafie tak siedziec pol dnia:-):-)

Do góry