Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Wącha kwiatki, pokazuje teleskop, obraz i inne, dziwne rzeczy. Robi "pierdzioszka" na naszych brzuchach. A wczoraj zaskoczyła nas. Wyjęła z szafki mój but i włożyła w niego swoja stopę...a myślałam, że w mamy butach chodzi się ciut później, niż mając 10,5 miesiąca...Robi noska eskimoska, oraz tu kokoszka dziobała. Moja zadanie na sobotę: nagrywamy "dzień Majki" bo ostatnio bardzo zaniedbaliśmy filmiki i fotki z nią w roli głównej a czas ucieka....
), chodzenie przy meblach, pokazywanie gdzie jest lampa (na wszelkie źródła oswietlenia), robienie "moja mamusia" (przy czym głaszcze mnie po buzi), bieganie w chodziku (wiem, wiem
ale czasami muszę ją tam na chwilę wsadzić). 
Film jutro, jak mi się uda coś wesołego na tel. nakręcić to zamieszczę..
Niezła jest
ale sie nie dziwię, bo jak się kąpią to Adrian zawsze bierze butelki po szamponach i mówi że będzie kawa dla mamy