Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
....wszystkie szafki i szufladki sa jego! ;-) ..........
tak starsznie glosno piszczy jak cos chce ze normalnie niedlugo ogluchne ;-)
. 

, moja to dopiero zaczyna rwać się do stania, ale sama to nie jest w stanie stać pewnie na nogach
. Moja Ola to tata, mama, a ty, ty ty, eks (czyt. Reks, nasz pies) i jakieś mniej znaczące guganie czy coś w rodzaju śpiewania 

Doskonale rozumie już moje "nie" jak ją zdybię przy jakimś rozrabianiu. Szuflady otwiera i wyciąga z nich wszystko więc nie narzekam na nudę
Co to będzie jak ruszy na własnych nogach 

Na szczęsice pluc jeszcze sie nie nauczył
Za to co mu dam do reki to bach na podłodłoge, podaje, znowu na podłoge. no to odkładam, zaraz złośc ze zabrałam...

I Hanusi kolejnychj postepów
I Marytnce tez gratulujemy ze zaczełóa wypowiadac to wielkie słowo
No i i wspinaczkom nie ma końca, wykombinował wczoraj ze jak krzesełko podsunie pod tapczan to wlezie na niego, a potem juz prosta droga na stół
krzesełko uległo konfiskacji poki co
Balkon mamy otwarty , ale zastawiony pufami, bo pod barierka mam dośc duzo szpare zeby mógł mały wyleciec, a mały wykombinował i przysunoł dzis do pufy taki plastikowy domek oli i juz był na pufie, na szczescie nie umiał z nich zejśc. balkon juz zamykamy:sick: Chyba bede musiała mu niedługo scianke wspinaczkowa postawić

Ale jak tak dalej pójdzie to mi na golasa będzie zasypiała.
Strasznie walczy ze mną przy nakładaniu piżamki. Rano nie robi problemu!

Moje dziecie takie dzwieki nie interesuja, lubi cmokac za to.I jaki madrala, wie, ze gniazdko niebezpieczne;-)
No maly alpinista ci rosnie;-)
I uwielbia sie bawic autkami swoimi, wczoraj kuzynka pokazala mu lale a on ja zdzielil w ucho
Lale nie kuzynke;-)

, mam pytanko do mam ktorych dzieci raczkuja czy jak zaczynaly raczkowac to od razu wychodzilo im ladnie rowno czy tak jakby zaginaly jedna nozke :-( bo nie wiem czy to normalne:-(