Bodzinka
Lekko Stuknięta Mamuśka;)
Gratulacje dla zdolniachów:-)Moje dziecię nadal ćwiczy chodzeni i puszcza się mojej ręki na dworze.Żebyście go widziały wczoraj, po paru wywrotkach na kolanka na podwórku;-)Ale niech się uczy
Uwielbia się bawić ze swoim 11 mieśęcznym sąsiedem.Razem rojbrują, ostatnio otworzyli szafke z garkami i Lolek oberwał patelnią
Łukasz został za to ugryziony w noge, co to będzie jak dorosną?????Zaopatrzyłam mojego synka w kalosze, półbuciki i adidaski.Wiem szaleje, ale pogoda do niczego a on w wózku nie usiedzi na spacerze, chce poznawać świat
Dostał też obuwie domowe ale namiętnie je ściąga.:-)

Uwielbia się bawić ze swoim 11 mieśęcznym sąsiedem.Razem rojbrują, ostatnio otworzyli szafke z garkami i Lolek oberwał patelnią
Łukasz został za to ugryziony w noge, co to będzie jak dorosną?????Zaopatrzyłam mojego synka w kalosze, półbuciki i adidaski.Wiem szaleje, ale pogoda do niczego a on w wózku nie usiedzi na spacerze, chce poznawać świat
Dostał też obuwie domowe ale namiętnie je ściąga.:-)

Ty musisz pozbyć się stołu a ja przeprowadzić
Tak tu ciasno, że grat na gracie
Mała nie ma za dużo miejsca do biegania niestety.
Paskudnie, bo aż krewka poleciała ze stópki. Chyba się cieszę, że mam dziewczynkę ;-)
Zrobił sie strasznie rozgadany, czesto mówi, a raczej krzyczy ":choć" ale raczej nie zdaje sobie sprawy co mówi, hehe. wchodzi na te troche nizsze tapczany, a do tego pieknie tyłem schodzi. i robi sie złosliwy, ja mu czegos zabronie, on w smiech i dalej swoje. tylko wtedy wkracza do akcji Ola, daje mu klapa w pupe, albo uszczypnie i krzyczy na niego "nu,nu niewolno". 
Wczoraj się bili z kuzynem ona go za włosy ciągnęła i ciągle mały płakal