reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Krok po kroczku... czyli postępy

Alez to musi byc słodkie:-D:-D
Lolo rano dzis przybiegł do mnie bez pacia więc pytam"Kochanie a gdzie kapeć?".No to on mnie za ręke i pwrowadzi do pokoju, pokazuje na kapcia i mówi "Tutaj",oj rozumie wszystko co się mówi i robi.Trzeba teraz uważac, bo nie wiadomo co podłapie;-)

reklama
ładnie podłapują wasze dzieciaczki mowe. trochę zazdroszcze bo Lilka to tylko po swojemu a tak to straaaaasznie wymusza wszystko płaczem....
a ja dziś zapowiedziałam mężowi że za półtora roku planuję kolejną ciążę:-D:tak:...tak naprawdę to strasznie zaczęlo to za mną chodzić, wszędzie widzę dziewczyny w ciąży co chwila się dowiaduję o tym że ktoś w ciąży...chyba już bym chciała drugie ale nie bardzo mamy warunki finansowe. napewno pomyslę o tym jak będę miała umowę na stałe, no i może pomyślę o jakimś ubezpieczeniu:-p

No to teraz Szkraby pójdą jak burza z gadaniem!!! Ale będziecie miały ubaw! :-D
Ja, niestety, przez moje nerwy i szastanie językiem stałam się nie tylko dobrym ale i złym wzorcem. Maja chciała odkurzać, ale że urządzenie nie było podłączone do prądu (więc i nie satysfakcjonujące) skwitowała je jednym słowem: : "gowno".....
A wczoraj zapisałam ją do biblioteki, więc chodzi po domu dumna jak paw, dzierży nowe książki w rękach i mówi: "wybrałam, książki" po czym dodaje: "pięć"....:tak:

Polu, ja Cię błagam, padłam na kolana i nie wstanę dopóki nie obiecasz - nie pisz juz o postępach Majki bo ja nie mogę o tym czytać :no:
A tak poważnie - masz geniusza w domu i wykorzystaj to jak najlepiej :tak:

No cóż Polu dzieci najłatwiej podłąpują to co nieładne;-);-);-)Fajnie to musi wyglądać jak tak chodzi:tak::tak::tak:Jak mój wchodzi do biblioteki to jest pogrom:-pWzbieram na szybko ksiaki, na spole on i ja i ymzkam;-)

Inna-hahaha, zaraz Wasze Pociechy dogonią mi z gadaniem Małą i będzie tak samo śmiesznie i u Was :) Jak znajdę chwilke to Wam opiszę jak byłam na rozmowie z przyszłą opiekunka Majki!!! horroro-tragedia z komedią

Sikoreczka u nas też kwitnie miłość do Teletubisiów :tak:. Martyna jest tak zachwycona, że gdzie teraz nie wejdziemy wszystkim robi "pa pa", nawet psu u mnie w pracy :-D. Biegnie do telewizora i woła "misie" i już nie da się oszukać minimini - próbuje przełaczyć kanały, żeby znaleźć "misie" i koniec. Ostatnio się popłakała jak się skończył teledysk na vh1 :sorry2:. No i kupiliśmy jej gazetę o teletubisiach i ona sama mówi "nio-nio" i "po".
Bodzinka mile uczucie jak pytasz dziecko, a ono rozumie o co Ci chodzi - a teraz będzie już tylko fajniej :-)
Pola Ty to już ze swoją córką na kawę możecie się wybrać i plotki :tak::laugh2:, ale fakt języka trzeba pilnować, bo te małe cwaniaki jakby radar miały na wszystkie brzydkie słowa :-D
Aniii, Maja gratuluję odważnej decyzji i trzymam kciuki :rofl2:

reklama
Do góry