reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

KROSNO, SANOK

reklama
czesc dziewczyny:)
widze, ze po malu to foum zaczyna oddychac;)
milo by bylo nawiazac z wami kontakt. Ja co prawda zadomowiona jesem na innej stronie, ale na pewno znalazlabym chwilke aby i tu zagladac.

Pozdrawiam serdecznie dziewczyny z moich rodzinnych stron

Witam dziewczynki,dawno tu nie zaglądałam....
w niedziele na deptaku w Sanoku ma byc jakis jarmark,moze sie spotkamy?????

Elusia zobaczymy jeszcze jaka bedzie pogoda,bo przy takim upale
jak dzisiaj moznaby sie ugotować.Ale moze tak koło 17,pasowałoby Ci???

Elusia chyba nie uda nam sie dzisiaj spotkać,bo ja juz nie bede miala czasu zeby
pózniej zajrzec na forum,ale na pewno jeszcze bedzie okazja :)

Cześć Aneta przepraszam cie ze nie odpisałam, miałam problemy z netem w weekend, ale teraz jest ok. Myślę że jeszcze sie spotkamy. byłam na jarmarku, ale około 14 i potem wrcaliśmy do domu. fajnie było i kupiłam sobie flakonik robiony przez garncarza z gliny. super!!!

pozdrawiam!!!

prawda fajnie bylo popatrzec jak wyrabia sie gliniane naczynia,
my bylismy króciutko bo Natala marudziła. :)

reklama
Hallo dziewczynki,co slychac,ja juz mam dosc tych upałów,dzis nawet nie bylam
na spacerze bo taki skwar.Natala niespokojna,ciągle ma spocona główke....w domu zakladam
jej tylko pampersa,a i tak meczy sie od tego gorąca.Juz nie moge doczekac sie jesieni ;)

Do góry