Goodka
Moderator
I zmieniliście mleko?Lekarz zasugerował zmiane mleka .
Może uczula go to co używasz do prania?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
I zmieniliście mleko?Lekarz zasugerował zmiane mleka .
To samo chciałam napisać, bo ja mam w rodzinie dziecko z alergią na słońce i wyglada bardzo podobnie.u tego dziecka to nie alergia na słońce, ale lekarka mogła Ci zasugerować alergie na słońce, bo ona właśnie tak wygląda![]()
Od czego była ta wysypka wiesz cośHejka ,może któraś z mam spotkała się z czymś takim,co to takiego i od czego się wzięło ?Mój syn ma 11miesiecy i ma takie krostki na nogach,rękach,klatce piersiowej ale najgorzej na nogach. Pojawiło się to już kilka miesięcy temu tylko nie pamiętam dokładnie kiedy.
Hej wiesz od czego to byłoHejka ,może któraś z mam spotkała się z czymś takim,co to takiego i od czego się wzięło ?Mój syn ma 11miesiecy i ma takie krostki na nogach,rękach,klatce piersiowej ale najgorzej na nogach. Pojawiło się to już kilka miesięcy temu tylko nie pamiętam dokładnie kiedy.
Przecież to temat sprzrd 1,5 rokuI cisza …. Kobieto ty już dawno powinnaś być u innego lekarza i skonsultować tą wysypkę może to być alergia na cokolwiek a ty pytasz na forum a w dodatku jeszcze kilka miesięcy się dziecko męczy noo ręce opadają
Napisała, praedopodobnie od mleka.Hej wiesz od czego to było
Moje dziecko jest alergikiem i nigdy nie miała na nogach rękach tylko na plecach zupełnie inaczej wyglądało to od pokarmu, choć mi to też wygląda na jakieś potówki, przegrzanie dziecka. Pędź do lekarza i zapytaj pewnie dostaniesz jakiś preparatHejka ,może któraś z mam spotkała się z czymś takim,co to takiego i od czego się wzięło ?Mój syn ma 11miesiecy i ma takie krostki na nogach,rękach,klatce piersiowej ale najgorzej na nogach. Pojawiło się to już kilka miesięcy temu tylko nie pamiętam dokładnie kiedy.