Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Hej
Jestem 2 tygodnie po porodzie
I przestałam krwawić,na podpasce kilka brązowych plam i lekkie pobolewanie w podbrzuszu
Poród siłami natury i karmię piersią powinnam zacząć się martwić i pojechać to sprawdzić?
Wskazujący do kontroli jest nawet lekki stan podgorączkowy przy braku brzydkiego zapachu i innych dodatków. Przytrafiło mi się to. Początkowo w szpitalu zbywano mnie i wmawiano, że może zapalenie piersi (nie było) a po wymazie z szyjki okazało się, że jakaś bakteria, zostałam przyjęta ponownie na oddział z dzieckiem i włączono antybiotykoterapię. Podejrzewam, że w czasie porodu coś złapałam, bo przed wszystko było ok. A lekko podwyższona temp. pojawiła się niedługo po powrocie do domu.Nie. Do 6 tygodni krwawienia i bóle brzucha mogą być większe i mniejsze.
Niepokojące objawy to gorączka i brzydko zapach z narządów rodnych
Wskazujący do kontroli jest nawet lekki stan podgorączkowy przy braku brzydkiego zapachu i innych dodatków. Przytrafiło mi się to. Początkowo w szpitalu zbywano mnie i wmawiano, że może zapalenie piersi (nie było) a po wymazie z szyjki okazało się, że jakaś bakteria, zostałam przyjęta ponownie na oddział z dzieckiem i włączono antybiotykoterapię. Podejrzewam, że w czasie porodu coś złapałam, bo przed wszystko było ok. A lekko podwyższona temp. pojawiła się niedługo po powrocie do domu.
Co do zaniku krwawienia, to tak moze być. Połóg trwa 6 tyg i w tym okresie trafiają się dni bez krwawienia jak i takie z intensywniejszym.