• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Krwawienie po badaniu usg

Dziewczyny, byłam w czwartek na wizycie, wszystko w porządku. Serduszko bilo. Lekarz stwierdził że każda ciąża jest inna i tak naprawdę nie wiadomo skąd mogło się wziąć krwawienie. Dostałam duphaston 3x1.
Wvzoraj pod wieczór ponownie zaczęłam krwawić, zamieniło się to w plamienie, teraz jest ok, ale podbrzusze mnie boli, szczególnie jak chodzę. Generalnie staram się leżeć cały czas. Jutro ponowna wizyta u lekarza. Znowu strach i niepokój :( mam nadzieję że będzie wszystko dobrze.
Może pojawiły się jakies krwiaki i zaczęły krwawic. U mnie były ogromne 2 teraz jest 31 tc i wszystko ok . Zniknęły w ok 20tc . Daj znać jak po lekarzu

reklama
Jak tylko zaczyna cie bolec pij wode mi tak lekarz zalecił i rzeczywiście mi pomagało dodatkowo kup sobie magnez np asmag forte, jest niedrogi i skuteczny mozesz rownież brac co 8 godzin Nospe

Mnie tez lekarze olewali, jak krwawiłam w 12 tyg, zrobili usg, powiedzieli ze dziecko żyje i żebym wracała do domu a jak bedzie bolec to paracetamol.
Nawet weź ten paracetamol bo jak nie bedziesz czuła bólu przestaniesz sie stresować.
Niestety lekarze do ok 20tc myślą co ma być to będzie. Gdy w 12 tc tez krwawilam to tez mi powiedzieli co ma byc to będzie i ogólny olew. 5 dni w szpitalu gdzie usg miałam tylko raz pierwszego dnia.

Jestem po wizycie. Dokładnie tak jak pisałaś, pojawił się krwiak po zagnieżdżeniu. Obecnie już się regeneruje więc wszystko powinno być na dobrej drodze :)
No to super. No widzisz krwiaki pojawiają się bardzo czesto najważniejsze zeby nie powodował odklejania kosmówki. Uważaj na siebie i kontroluj wielkość tego paskudztwa a wszystko będzie dobrze. Ja przy krwiakach brałam też nospę 3xdz. Nie życzę ale gdyby się znowu pojawiło krwawienie to się nie stresuj . Jak jest krwiak to może się to jeszcze zdarzyc. Zdrówka. Ja dzis po prenatalnym III trymestru i u mnie wszystko super dzidzia zdrowa krwiaki mimo wielości pięści nic mojemu" knedelkowi" nie zrobiły

Załączniki

• IMG-20200427-WA0007.jpeg
    IMG-20200427-WA0007.jpeg
    756,4 KB · Wyświetleń: 158

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry