Cześć :-) dostałam dziś dziwnego plamienia, jestem obecnie w 18 dc. Od 3dc biorę letryzole, od 8 estrofem przez 5 dni, a następnie od 20stego dnia duphaston. Sama nie wiem co się dzieje, może któraś z Was miała podobnie?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Dziękuję, mam nadzieję że to nie to. Jakieś 2,5 tygodnia temu miałam usg i nic złego nie było widać.Ja mialam w 14tc krwiaka, po którym krwawilam. Oczyscil się, wszustko skończylo się dobrze. Ale jak tylko zaczęłam krwawic, to na za godzinę umówiłam wizyte prywatną u mojego gin. Bo mogą być różne przyczyny
Przez 2,5 tyg mogło się sporo zmienić. Ja bym to plamienie skonsultowała jak najszybciej z lekarzem. W ciąży takie sytuacje mogą miec wiele przyczyn i lepiej skontrolować.Dziękuję, mam nadzieję że to nie to. Jakieś 2,5 tygodnia temu miałam usg i nic złego nie było widać.
Tylko, że w ciąży nie jestemPrzez 2,5 tyg mogło się sporo zmienić. Ja bym to plamienie skonsultowała jak najszybciej z lekarzem. W ciąży takie sytuacje mogą miec wiele przyczyn i lepiej skontrolować.
Mój błąd, źle przeczytałam. Zamiast dc widziało mi się tcTylko, że w ciąży nie jestemale spróbuję się skonsultować. Dziękuję
Miła pomyłkaMój błąd, źle przeczytałam. Zamiast dc widziało mi się tctak czy inaczej jak dla mnie powinnaś się skonsultować z ginekologiem
![]()