Hej. Według bhcg jestem w 3 tc lekarz stwierdził, że na usg nic jeszcze nie widać i kazał przyjść za 2 tyg. Dzisiaj zaczęłam mocno krwawić tak jak ja okres. Nie wiem co mam zrobić czekać te dwa tyg czy udać się do lekarza
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Brzmi jak biochem i po prostu masz okres.Hej. Według bhcg jestem w 3 tc lekarz stwierdził, że na usg nic jeszcze nie widać i kazał przyjść za 2 tyg. Dzisiaj zaczęłam mocno krwawić tak jak ja okres. Nie wiem co mam zrobić czekać te dwa tyg czy udać się do lekarza
Na becie byłam 15.11 wynosiła 49.20Brzmi jak biochem i po prostu masz okres.
KIedy robilaś betę? Ile wynosiła? Możesz skoczyć zrobić ponownie i zobaczyć czy rosnie czy spada.
Generalnie nie sugeruj się widełkami bety, tydzien ciązy liczy się od daty ostatniej miesiączki. Lekarz na USG widzi obraz dopiero przy becie powyzej 1000.
To zobacz jutro czy rośnie czy spadaNa becie byłam 15.11 wynosiła 49.20
Iść na badanie krwi? Jeśli będzie rosło to dlaczego mogę mieć krwawienie jak przy okresie?To zobacz jutro czy rośnie czy spada
Wtedy trzeba pilnować czy nie ma ciązy pozamacicznej.Iść na badanie krwi? Jeśli będzie rosło to dlaczego mogę mieć krwawienie jak przy okresie?
I jak, byłaś?Iść na badanie krwi? Jeśli będzie rosło to dlaczego mogę mieć krwawienie jak przy okresie?