reklama

Krwawienie

• Starter tematu Starter tematu oliwkaa14352
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Tamta powiedziala w 14 a do mnie się sapiecie ze ja w 5 dopiero powddzialam xd
Ta, ale my mamy po 30 lat, utrzymujemy się sami od lat, nie mieszkamy z rodzicami, nie potrzebujemy ich obecności przy badaniu, a jak zaliczałam na początku ciąży krwawienia co tydzień, to w szpitalu byliśmy 30min po tym, jak się orientowałam, że coś się dzieje.

reklama
Nie dalej jak wczoraj kazałaś mi nie oceniać i zbesztalas że mówię o odpowiedzialności a teraz sama się nabijasz?
Ale ja dalej podtrzymuje moje wczorajsze stanowisko :)
Póki nie wiemy nic o okolicznościach zajścia w ciążę, nie możemy oceniać, bo sytuacje są różne. Ani gadać o odpowiedzialności za czyny🤷‍♀️
Co by było, gdyby nastolatka została np zgwałcona przez wujka i zaszła w ciążę? Wchodzi na forum i czyta, że ma wziąć odpowiedzialność za czyny.

A to, że jestem w 17tc i moja mama nadal nie wie to fakt, a nie ocenianie.

Ta, ale my mamy po 30 lat, utrzymujemy się sami od lat, nie mieszkamy z rodzicami, nie potrzebujemy ich obecności przy badaniu, a jak zaliczałam na początku ciąży krwawienia co tydzień, to w szpitalu byliśmy 30min po tym, jak się orientowałam, że coś się dzieje.
To właśnie. Macie po 30 lat więc wiecie trochę o życiu więc nie musicie mnie się czepiać. Od razu

Póki nie wiemy nic o okolicznościach zajścia w ciążę, nie możemy oceniać, bo sytuacje są różne. Ani gadać o odpowiedzialności za czyny🤷‍♀️
Co by było, gdyby nastolatka została np zgwałcona przez wujka i zaszła w ciążę? Wchodzi na forum i czyta, że ma wziąć odpowiedzialność za czyny.

Wiesz , jak dziewczyna zajdzie w ciaze z gwałtu to cały czas wsparcie jest i zero hejtu . A jak postara się bo chce bobaska w tam młodym wieku to już fala hejtu.
Dobrze jest to zbyt młody wiek na bobasa ale po co te złości. Wy moimi rodzicami jesteście? Postanowiłem to mam , czasu się nie cofnie. Może I nie przemyślałam tego co by było gdyby każdy się odwrócil ode mnie . Ake No

Ale znamy okoliczności zajścia w ciążę. Ciąża została zaplanowana. To nie była wpadka.

To właśnie. Macie po 30 lat więc wiecie trochę o życiu więc nie musicie mnie się czepiać. Od razu
Ja się nie czepiam 🤷‍♀️
Właśnie z tej wiedzy o życiu zadałam Ci konkretne pytania odnośnie tej Twojej odpowiedzialności, której nie widać.

Pytań mam więcej, ale już nie zadaję, bo i tak je olewasz.
I z wiedzy o życiu, którą ma tu każda z nas wynika dosyć jasno to, że zaplanowana ciąża w wieku 17 lat nie jest dobrym pomysłem na życie

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry